Sociologerne

Diverse — Drokles on October 14, 2007 at 2:02 am

Hvad er de egentlig godt for? Fra Kristelig Dagblad

– De kan tilbyde analyser, beskrivelser og begreber til at forstå menneskelige handlinger i sociale sammenhænge og til at forstå sammenhænge og forandringer i det sociale liv. Jeg tror, den stigende, brede interesse for samfundsteori hænger sammen med en verden i hastig forandring. Begivenheder og udviklinger som Berlinmurens fald, den 11. september 2001, indvandringsmødet i Europa mellem muslimsk og vestlig kultur globaliseringen har rystet manges opfattelse af en stabil verdensorden og skabt behov for at få tolket, hvad vi mennesker har gang i. Og med al respekt for Søren Kierkegaards filosofiske tænkning om tro, etik og moral – så har han ikke meget at byde på, når det gælder samfundforståelse og økonomiske mekanismer i 2007, siger Heine Andersen.

Eller 

Guys telling lies!

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress