Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Bahrains multireligiøse tolerance - et mørke i helt sort.


Bahrains multireligiøse tolerance - et mørke i helt sort.

Diverse — Drokles on September 26, 2012 at 12:22 pm

Kristeligt Dagblad giver en typisk bagvendt måde medier oftest fortæller om muslimers forfølgelse af anderledes tænkende mennesker. Man fremhæver det mindst forfærdelige, som om det var godt blot set i lyset af sin sørgelige baggrund.

Planer om at bygge landets største romersk-katolske kirke er blevet udfordret af protester fra sunnimuslimske gejstlige, som har indsamlet underskrifter mod at bygge kirker på den arabiske halvø, der betragtes som ”islams fødested”

Bygningen af den største romersk-katolske kirke i Golf-regionen skulle have givet det lille kongedømme Bahrain mulighed for at fremvise sin tradition for religiøs tolerance i et område, hvor kristne kirker ofte må holde lav profil.

Alene i de sidste 19 måneder er flere end 50 personer blevet dræbt i Bahrain i forbindelse med offentlige uroligheder og religiøse spændinger” fortæller avisen, men fortsætter glad “Trods de aktuelle interne religiøse stridigheder har Bahrain en multireligiøs tradition og tolerance, der er unik for Golfen“.

Så hvori består den unikke multireligiøse tradition for tolerance, må man spørge sig selv, når der ud af en befolkning på 1,2 mio. mennesker, hvoraf de 81% er muslimer ifølge Wikipedia (99% ifølge Kristeligt Dagblad), 9% kristne og resten jødiske og andre religioner bliver slået mere end 50 mennesker ihjel (hvilket svarer til ca. 200 menneskers død efter danske forhold). Og vi får ikke at vide hvem, der slår hvem ihjel!

Det er kongen i Bahrains enevældige ide om tolerance, som står overfor folkets ide om den rette sammenhæng. Regimet mod religionen. Kongen vil have investeringer i landets økonomi og de gejstlige vil have investeringer i efterlivet. something gotta’ give

I sin prædiken under fredagsbønnen i sidste måned erklærede en af de fremtrædende gejstlige, sheik Adel Hassan al-Hamad, at det ikke kan retfærdiggøres at bygge flere kirker i Bahrain, da ”enhver, der mener, at en kirke er et sandt sted for tilbedelse, har brudt med sin tro på Gud”.

Så hvis vi lige tager giraf ørerne på et øjeblik, så er det vi hører sheik Adel Hassan al-Hamad sige er, at da alle i islamisk teologi er født muslimer er enhver der tilhører en anden religion at betragte som en frafalden, en apostat, en synder der i udgangspunktet står til straf. Det er hvad vi hører ham sige og det er hvad han siger for således er islamisk teologi meget klar og sheik Adel Hassan al-Hamad har brugt det meste af sit liv på at memorere fortolkningens lukkede porte. Det er denne medfødte dødsstraf som muslimsk tolerance og barmhjertighed skal ses i lyset af.

Så hvad venter der udenfor Bahrains blodige tolerance? Canada Free Press skriver

The situation for Christians in many parts of the world is grim. Every five minutes a Christian dies for his or her faith, according to one international report.

While persecution remains horrendous in the Communist countries of North Korea, China, Vietnam, and Laos, the Muslim world is the global leader in sheer numbers of Christians killed, beaten, and churches bombed.

(…)

Islam, The Way, is the complete focus of the Muslim life. All other religions are not merely an annoyance, but an offense against the truth of God as reveled by Mohammad. Islamic teaching is clear: There is no other God but Allah, and Mohammad is His Prophet.

Interpretations on how non-Muslims are to be treated varies according to place and time. There have been periods of quiet, where non-Muslims are left in peace. Islam does teach that the “people of the Book,” Christians and Jews, are to receive a degree of “toleration.”

That “toleration,” praised by academics in so many school and college textbooks, is in truth a grinding form of daily oppression where life and property is never secure.

In the best of times, the fate of Christians in Muslim lands is dangerous, and often depends on the level of anger of relatively small groups of fanatics. Accounts of the rape and forced marriage of Christian women, random assaults on Christian men, and the destruction of Christian churches occurred with regularity even before the current episode of uncontrollable rage. Jewish communities have been all but destroyed by this rage, it seems as though the Christians are next.

This same rage is also directed at any Moslem who wished to treat non-Moslems with simple dignity and respect.

The modern West, including the United States, is unwilling to acknowledge, let alone do anything about, the outrageous conditions of Christians in the Muslim world.

Og i Middle East Forum skriver Raymond Ibrahim om den iranske Pastor Youcef Nadarkhani, der stod til en dødsdom for sin apostasi da han konverterede fra islam til kristendommen i en alder af 19 år og om den pakistanske evnesvage kristne pige der af en muslimsk pøbel stod anklaget for at have sat ild til en koran. Begge er de nu blevet løsladt (Pastor Youcef Nadarkhani efter 3 års fængsel), men ikke som en konsekvens af loven, da de i så fald slet ikke skulle have været fængslet i første omgang.

In light of all the above, why were Pastor Nadarkhani and Masih, the Christian girl—whose fates were sealed—released? Because unlike the many nameless and faceless Christians persecuted for blasphemy and apostasy in Pakistan and Iran, not to mention the rest of the Islamic world, the mainstream media actually reported the stories of these two in the West, prompting much public outrage, international condemnations, and the threat of diplomatic actions and/or sanctions.

For example, Canada just cut relations with Iran, citing, among other reasons the fact that Iran is “one of the world’s worst violators of human rights.” It was the very next day that Pastor Nadarkhani was “coincidentally” released, even as the Iranian regime, playing the victim, accused Canada of being “racist.”

These two particular Christians were simply too much of a liability to punish as Sharia law demands—the same Sharia, incidentally, that teaches Muslims to be lax and tolerant when in their interest. While it is good that Western outrage and condemnation was fundamentally responsible for the release of Nadarkhani and Masih, the West must learn that these two Christians merely represent the tip of the iceberg of Christian persecution in Muslim countries.

En død er en tragedie, en million døde er statistik, tilskrives Stalin nogen gange for at have sagt. Memri har en større rapport med statistik, som burde tale sit eget tydelige sprog

Close observers of Pakistan have voiced concern that the country is witnessing a gradual genocide of its minorities, the extent of which remains unrecognized by international human rights organizations. In April 2012, Nitin Pai, founder of the New Delhi-based think tank Takshashila Institution, expressed concern over the “systematic” killing of Pakistan’s minorities, saying: “[The attacks] are called sectarian violence, gang warfare, ethnic cleansing, kill-and-dump or counter-insurgency. It is perhaps because there are individual names for these crimes that we are missing the possibility that they might amount to a bigger one – genocide.”[1] Similar concerns have been raised by others in Pakistan and abroad, particularly by the Shi’ite Hazara community.[2] It should be noted that there have been previous cases of under-reported mass-killings in Pakistan which have been described as genocide, notably the massacre of some three million Bangla-speaking Muslims in 1971

This paper will examine the growing persecution of Pakistan’s religious minorities: Christians, Hindus and Sikhs, as well as Ahmadi Muslims and Shi’ite Muslims.[4] In recent years, anyone who is not a Muslim in Pakistani society – or groups of Muslims who are not considered to be Muslim socially and religiously or under Pakistan’s law – have been facing a sustained campaign of hate and religious persecution by Islamic groups and individuals, including government officials, legislators, judges, lawyers, police officers and clerics, who interpret law on their own terms and enforce it with the objective of making Pakistan a purer-than-ever Islamic nation. The persecution is manifested in the imprisonment of Christians and Ahmadi Muslims on charges of blasphemy; abduction of Hindu and Christian girls and their forced conversion to Islam; demolition and desecration of houses of worship; denial of food relief to non-Muslim flood victims by both government officials and wealthy philanthropists; denigration of and attacks on Shi’ite Muslims – and the deliberate and systematic killing of members of all these communities. Although not included in discussion here, it should be borne in mind that another significant group of the Pakistani population, the inhabitants of insurgency-affected Baluchistan, is facing persecution from Pakistani state and concern has been expressed (including by Pakistan’s Chief Justice Iftikhar Muhammad Chaudhry) over a large number of Baluchis who have disappeared – widely believed to have been abducted and killed by Pakistani intelligence agencies.[5]

Bahrains tolerante kongedømme er købt på en meget billig baggrund.

9 Kommentarer »

 1. Det er idiotisk, at vi i Europa tillader moskéer!!!

  falkeøje

  Comment by falkeøje — September 26, 2012 @ 1:28 pm
 2. Det progressivt, tolerant, moderne.

  Comment by Drokles — September 28, 2012 @ 5:34 pm
 3. Here, it’s not necessary to compromise with all the length of
  the design because there is enough space available for really
  large tattoos. Anna’s Hummingbird can be a particular species found in the western portion of the United States that does not migrate at all.
  Hummingbird tattoos sneaking through low-cut jeans is both mysterious and tempting.

  Comment by hummingbird attracting plants flowers — March 10, 2016 @ 4:49 am
 4. Few years what restaurant cheats back, physically and mentally.
  The Nice, The ability to help Earth defeat a returning alien threat through the app in purchase.
  There have been more popular types of Online Mobile Game Development is the
  natural match with regards to the series of games.

  Comment by what restaurant easy cheats — March 24, 2016 @ 4:49 pm
 5. It’s an unison league cheats easy undertaking. This time, while delivering fantastic visuals and speed can test your skills and also like a return journey.

  Comment by unison league cheats — March 24, 2016 @ 5:34 pm
 6. Today, each willdirect you to get it on the programming village life cheats or development.
  You can even decide to obtain their iPad Game App developers.

  Comment by village life cheats — March 24, 2016 @ 5:59 pm
 7. By doing these simple things, you are less likely to commit a mistake, or overlook some safety
  precautions. With this complete kit, we provide you an instruction manualthat allows you to operate this machine very easily.
  The saw is as strong as a brick house, but performs with ethereal precision to bring you the most professional results with each and every cut.

  My page Flynn

  Comment by Flynn — March 31, 2016 @ 4:18 am
 8. WOW just ?h?t I was ?ooking for. Came hesre byy searching f?r
  jaas pria

  Silahan Cekk site Saya untuk mendapat Fakta lebih keren mengenai jual jas murah .
  Suwun

  Comment by jual jas murah — June 5, 2016 @ 10:55 am
 9. You really makme it seem so easy withh ?our presentatioon ?ut I f?nd
  this topic to be a?tually something ?hich ? thiknk
  I would ne?er understand. It seems too complex andd ver? broad for
  me. I amm ?ooking forward f?r your ne?t post, I wi?l try t? g?t the hang of it!

  Feell free to surf to my blog post … http://www.agen-bola.online

  Comment by www.agen-bola.online — November 14, 2016 @ 4:57 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress