Er det islam eller socioøkonomi?

Forbrydelse og straf, Londonistan, Multikultur, Pressen, islam — Drokles on October 3, 2007 at 3:23 pm

Når muslimer i hele verden konstant udtrykker et komplet paranoidt billede af den verden, der omgiver dem opstår, der gerne en diskussion om, hvorfor det er således, hvor en horde af intellektuelle undermålere prøver at bortforklare dette globale fænomen med alt andet end den fællesnævner, der ligger lige for og skriger til himlen.

Den store klassiker indenfor genren “blår i øjnene” er de socioøkonomiske faktorer, der især er populære fordi det er den eneste måde ældre medlemmer af venstrefløjen kan overkue verden på. Ellers prøver man gerne at gøre alt til unikke eksempler for at slette selve ideen om en fællesnævner og her træder især de psykologiske faktorer i karakter båret af venstrefløjens yngre medlemmer, der i postmodernismens tidsalder synes at det er farligt at konkludere noget som helst og hvis interesse i psykologi kommer fra en intens dyrkelse af deres eget selv. Fra Politiken

På gårsdagens retsmøde anklagede Dodi al-Fayeds far, Mohamed al-Fayed, det britiske kongehus for at have bestilt mordet på parret [Dodi al-Fayed og Prinsesse Diana], som havde været godt stof i ugebladene i løbet af sommeren.

I en stribe af beskyldninger sagde ejeren af Londons luksusvarehus Harrods - og en af Storbritanniens rigeste mænd - at den kongelige familie ikke kunne bære tanken om, at Diana skulle gifte sig med en muslim.

Fransk og britisk politi har dog konkluderet, at ulykken var et tragisk uheld, som skyldtes, at Henri Paul kørte for stærkt og havde for meget alkohol i blodet. Begge politiundersøgelser har afvist al-Fayeds beskyldninger.

Tja, og når nu der ikke er meget at komme efter kan man altid appelere efter paranoia

I et forberedt vidnesbyrd fra al-Fayed påstår han ifølge Reuters, at kongefamilien »ikke kunne acceptere, at en egyptisk muslim på et tidspunkt kunne blive stedfar til den kommende konge af England (Dianas ældste søn, prins William, red.)«.

Ifølge chefdommer Scott Baker er det »hans overbevisning, at der blev taget en beslutning om at dræbe både Diana og Dodi. Han placerer prins Philip (dronning Elizabeths mand, red.) i hjertet af sammensværgelsen«.

Til nævningene sagde han:

»I vil blive nødt til at høre godt efter de vidner, I hører, for at finde ud af, om der er beviser, som støtter denne antagelse«.

Hør godt efter den mindste fortalelse for deri er et larmende bevis! I hvert fald hvis du er så dum at tro på islam.

2 Kommentarer »

  1. Er det ikke det samme vås al-Fayed pere har sagt hele tiden?

    Forresten, på billedet i dit link virker chaufføren ikke helt appelsinfri, men det kan jo være et tilfælde.

    Comment by Mikael — October 3, 2007 @ 4:29 pm
  2. Jo han har hele tiden fablet om konspirationer i stedet for at forholde sig til at alle i bilen, der drønede ned i tunnellen med 200 km/t, var spritstive.

    Comment by Drokles — October 3, 2007 @ 5:05 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress