Arlas store idoler

Diverse — Drokles on November 12, 2006 at 3:15 pm

750px-flag_of_saudi_arabia.pngInteressant kronik i Politiken om forholdene i Saudiarabien. Et Link vil følge så snart Politiken lægger det på nettet. Men det hedder bl.a.

Mange mænd er så seksuelt frustrerede, at de vil gøre alt for at komme i kontakt med en kvinde (…)Når kvinder kører alene med deres pakistanske chauffør, altså sidder tildækket på bagsædet, sker det, at enlige mænd i andre biler prøver at komme i kontakt med dem. De aner ikke hvor gammel hun er, de kan jo ikke se hende, men ligemeget, de vil bare i kontakt med en kvinde. Kører op på siden af hendes bil, ruller vinduet ned og råber sjofle ting og rækker en seddel ind gennem vinduet til hende. Og det er altså, selvom kvinderne har en chauffør med. Forestil dig så, hvordan det ville for kvinder der kører alene… det er alt for farligt.

Se også Oversexed and Underfucked

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress