It’s About Bloody Time

Multikultur, islam — Drokles on September 27, 2007 at 7:54 am

Fra Nyheds-Avisen

Folkekirken skal bruge langt flere kræfter på at missionere over for muslimer i Danmark, mener flere biskopper.

Baggrunden er blandt andet, at flere danskere konverterer til islam. I dag er cirka 4.000 danskere konverteret til islam mod 2.500 for to år siden, anslog en religionsforsker i denne uge over for Nyhedsavisen.

»Det er en alvorlig udfordring for folkekirken, at så mange danskere konverterer til islam. Ganske vist bliver nogle muslimer også kristne, men det er et mindre tal. 4.000 er 4.000 for mange,« siger biskop i Viborg Stift Karsten Nissen.

Biskopperne vil missionere mere blandt muslimerne – både fordi det giver muslimer en større forståelse af kristendommen, og fordi det kan inspirere nogle til at blive kristne.

»Vi bør bruge flere kræfter på en missionsvirksomhed blandt muslimerne. Vi står som kristne under missionsbefalingen, og den danske Folkekirke bør derfor også være en missionerende kirke, der deler evangeliets glæde med andre – også muslimerne,« siger Karsten Nissen…

Hvorfor fanden sker den erkendelse først nu? Hvad har disse biskopper lavet andet end at administrere?

2 Kommentarer »

  1. Det forstår jeg altså ikke :

    hvis nogen har været på tæerne for at fortælle Danskerne om, at islam er en glimrende religion er det da en del af de Danske bisper og præster!

    Hvad er der så forkert ved, at 4.000 Danskere konverterer til denne “broder/søster-religion” ?

    Comment by Vivi Andersen (Islamofob) — September 27, 2007 @ 11:29 pm
  2. Ja, det er et godt forsvar for bisperne mod min anklage, nemlig at de skam har missioneret, blot ikke for kristendommen.

    Comment by Drokles — September 27, 2007 @ 11:41 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress