Make love then war

Diverse — Drokles on July 29, 2012 at 3:08 am

En hollandsk demograf, Stijn Hoorens, slår til lyd for at Europa skal øge indvandringen da den europæiske befolkning skrumper. Mere præcist betyder det ifølge Jyllands-Posten

Tyskland – Europas folkerigeste land med 81,7 mio. indbyggere – skal ifølge FN bruge 188 mio. indvandrere frem mod 2050, og Storbritannien skal bruge 60 mio.

De høje tal skyldes ifølge FN, at indvandrerne over generationer tilpasser sig den vestlige livsstil, bliver ældre og ofte rejser tilbage til oprindelseslandet.

Som seniordemograf Carl Haub siger, vil indvandring i teorien, hvis den bliver brugt effektivt, booste økonomien og fødselsraten en smule.

Teori er godt og således kan man i sektionen Ideer i Weekendavisen læse at et tværnationalt hold af fysikere har opstillet en matematisk model over krig og konflikt mellem sproggrupper, som en funktion af befolkningsudvikling og areal.

Og det afgørende er som sagt, hvem der har den største populationstilvækst, når der opstår konflikt om et territorium.

“Populationerne kæmper om arealerne gennem væksten i populationen,” opsummerer den danske post.doc., der har en ph.d.-grad i molækylære netværk fra Niels Bohr Instituttet.

(…) “Det afgørende er, at så længe vi har tal på populationer og areal, så kam vi regne ud, hvor meget grupperne kæmper med hinanden.

Uden at kende formlen for konflikt så kan man godt antage at der med 188 mio ekstra fremmedsprogede i Tyskland alene, fremmedsprogede der erfaringsmæssigt hverken lærer sig vestlig livsstil eller rejser hjem, vil være lagt i kakkeloven til en heftig konflik. Så smid bukserne og drop preservativerne, hvis den krig skal vindes.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress