Efter Batman-massakren: Guvernør undviger spørgsmål om våbenkontrol

Diverse — Drokles on July 23, 2012 at 9:12 pm

Overskriften er fra Danmarks Radio, der ikke kan forstå at mennesker frivilligt vælger at leve i andet end socialdemokratisk bobleplast

Debatten om bedre våbenkontrol er igen blusset op i USA efter denne uges massakre i Denver-forstanden Aurora, hvor den 24-årige James Holmes dræbte 12 og sårede 50 under en filmpremiere.

Men guvernøren i delstaten Colorado, John Hickenlooper, vil ikke kommentere, om han mener, det er på tide at stramme op for tilgængeligheden af skydevåben, fortæller den amerikanske netavis Huffington Post.

Mon James Holmes, som man først havde forsøgt at gøre til en repræsentant for tea party bevægelsen,virkeligt ville have afholdt sig fra sine ugerninger blot det havde været forbudt at bære våben? Det stoppede ikke hans norske ligesindede Anders Breivik. Men et våbenforbud stopper ærlige mennesker fra selv at forsvare sig selv og deres samfund. Som man kan se på nedenstående video, ville mindehøjtideligheden på Utøya have handlet om hvorledes norsk ungdom trodsede verdens ondskab i stedet fors, som nu, i et afmægtigt chok over at ondskaben eksisterer i al sin vilkårlighed.

Det er en gyselig tanke at denne helts generation er ved at uddø og blot efterlader os andre til at debattere transkønnethed og fedtafgift.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress