Terror er for de helt store røvhuller

Diverse — Drokles on July 19, 2012 at 10:23 am

Der er blevet slået tvivl om rigtigheden af den fatwa, som retfærdiggjorde at en ung og lovende selvmordsbomber måtte underkaste sig en hel del sodomi, der skulle sikre hans evne til at indeholde mere sprængstof og således dræbe flere mennesker. Altså, det er faldet nogen for brystet at islam skulle indeholde en klausul, hvor man må underkaste sig sodomi, ikke at man må myrde løs. Men det omtalte klip, hvor fatwa’en bliver forklaret af en imam bosiddende i London (hvor ellers?) er skam rigtig nok. Og en muslim må jo som bekendt ikke lyve.

Billedet herunder viser resultatet da den muslimske bøsse ’sprang ud‘.

halv-bomber

2 Kommentarer »

  1. Et af adelsmærkerne for en sund kultur er dens krigeres ærescodex. Det er beskæmmende, at de der burde være den danske kirkes åndelige stridsmænd, for manges vedkommende kun er multikulturalistiske farisæer … kolportører af politisk korrekt aflad, på nysprog markedsført som “dialog” med disse Månegudens krigere, som i et og alt er uden ære. Hvor finder vi i vore dage den jordbundne stolthed, som kendetegnede Hvide-Krist’s første tilhængere i Norden?

    Comment by Svend Andersen — July 19, 2012 @ 2:00 pm
  2. [...] er beskrevet i videoen nedenfor – kan ses her. Billedet er temmelig voldsomt. Om det var en muslimsk bøsse, der ’sprang ud‘, ved jeg [...]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress