Johanne Crazy Eyes

Diverse — Drokles on June 24, 2012 at 5:40 pm

Sådan ser billeder af Johanne gerne ud. Johanne Schmidt Nielsen  hedder blot Johanne og vi elsker hende. Eller pressen gør i hvert fald og for fotografer er kærligheden ubetinget. Naboens kønne datter med det gyldne hår,de blanke blå øjne og den mælkehvide ferskenhud. Så fin og fager at man nærmest ville besudle hende, hvis blot man kom til at røre ved hende. Og hendes smil lyser rummet op så man tilgiver hendes vel manierede mimik på TV.

Vel er Johanne fotogen, men der eksisterer stort set ikke billeder af hende sammen med andre politikere, hvor hun ikke tager sig godt ud. Hun er stjernen i enhver sammenhæng og det billede, hvor Johanne tager sig bedst ud er det billede der vælges uanset, hvor uheldige andre politikere ser (Se hvordan Lykke Friis fremstilles i Jyllands-Posten uden nogen sammenhæng til historien, der handler om regeringen). Billedet ovenfor fra Kristeligt Dagblad er arketypisk. Johannes lyser og stråler liv og glæde ind i de to gamle eftertraskende mænds ellers sørgelige liv. Følg Johanne og drøm dig til hendes selskab og det hele er ikke længere så svært.

Regeringens skatteforlig med Venstre og dets ‘pissen på’ Enhedslisten har affødt et skift i Johannebillederne. Nu ser vi pludselig den anden side af Johanne, nu ser vi at hun er, hvad vi godt vidste, en potemkinkulisse, en dejlig front for den bagvedliggende ideologiske fanatisme som har slået nogle hundrede millioner mennesker ihjel i andre dele af Verden. Jyllands-Posten har dette billede af Johannes Crazy Eyes

Men også den overfor venstrefløjen mere sympatisk stemte Politiken kan være med

Og Danmarks Radio ser man bare den usminkede vrede

Johanne Schmidt-Nielsen raser

Det samme hos Berlingske Tidende

Johanne Schmidt Nielsen

Selv om fotograferne stadig vil tage drømmebilleder af Johanne vil hun aldrig blive den samme igen.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress