Reinfeldt

Multikultur, Politik, Pressen, Sverigetanic, islam — Drokles on September 17, 2007 at 12:29 am

Fra Berlingske Tidende

“Fredrik Reinfeldt er fej. Jeg synes, at det er enormt fejt. Jeg synes det er virkelige forargeligt, at han ikke bakker redaktøren op. Hvad ligner det at holde bøtte,” siger Pia Kjærsgaard.

(…)

“De er nogle svage sjæle. Det duer ikke. Selvfølgelig skal landets statsminister af alle stå op i mod det her. Vi skal ikke bøje nakken i forhold til al-Qaedas trusler og angreb på ytringsfriheden. Det håbede jeg, at man havde lært af Danmark, men det lader det til, at det politiske Sverige ikke har, ” siger Pia Kjærsgaard.

Det siger hun fordi Reinfeldt har holdt sig tilbage. Fra Politiken

Imidlertid afviser statsministeren at kommentere sagen. 

»Det er en politisag«, siger pressesekretær Oscar Hållén til politiken.dk.

Og det falder jo også redaktøren for Nerike Allehanda for brystet. Fra Politiken

»Reinfeldt har håndteret det godt hidtil. Men han burde tage afstand fra dette«, påpeger Johansson overfor politiken.dk.

Og således var vejen banet for muslimerne til at tage et stik hjem. Fra Politiken

»Vi accepterer ikke forbrydelser eller etiske hindringer for alles ret til et liv i tryghed«.

Med de ord tager Sveriges muslimske Råd afstand fra al-Qaedas dødstrusler mod en svensk kunstner, der har tegnet Muhammed som en hund og mod den avis, der først bragte tegningen.

»Rådet tager bestemt afstand fra og fordømmer samtidigt trusler mod enkeltindivider og svenske institutioner«, hedder det i en pressemeddelelse.

Og så kunne man endelig høre Reinfeldt i 21 Søndag.

“Jeg vil, som muslimske organisationer i Sverige i dag har gjort, tage klart afstand fra opfordringer til voldsanvendelse.”

Er jeg den eneste der er foruroliget på svenskernes vegne? Reinfeldts første holdning var jo, at det var en politisag, men nu, hvor det ikke er stødende for svenske muslimer at man tager afstand fra vold, så tør han godt tage afstand fra vold. Er den svenske statsminister uden dømmekraft eller er det vi her ser resultatet af dialogen mellem de muslimske organisationer og den svenske regering - at hvis de muslimske organisationer skulle dæmpe den militante retorik, skulle de som modydelse fremstå som helte - nådige og barmhjertige, primus motor for fred i en konflikt de ikke har ønsket og som man let ville kunne undgå i fremtiden, hvis man bare efterkom deres krav om religiøs cencur. Kære svenskere, det er bullshit og i skal ikke lade jer narre.

I DR-indslaget kan man høre en kvindelig muslimsk talsmand fra en af de muslimske organisationer sige

“Det er et svensk problem og skal ikke spredes til udlandet”.

Nej, det er ikke et svensk problem, det er kun et problem for muslimer og de har desværre spredt sig ud over det meste af kloden.

DR’s indslag indledes i øvrigt med en sprød apologese.

“Svenskerne gør alt hvad de kan for at undgå at den svenske Muhammedkrise skal udvikle sig til en gentagelse af den danske.”

Jamen, hvor er de gode, for vi kan jo nok huske at den danske regering ikke gjorde nok for freden med sin arrogante afvisning af løgnens ambassadører.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress