Monokultur laver Blauenfelt

Diverse — Drokles on September 15, 2007 at 10:33 pm

Min første tanke var, det har de rigtig godt af IKEA! Fra BT

Bin Ladens terrorister fra Al-Qaeda truer nu med at bombe svenske Ikea, Volvo og Ericsson, fordi avisen Nerikes Allehanda i august valgte at trykke en tegning af profeten Muhammed med en hundekrop.

- Vi ved, hvordan vi skal true dem til at trække tilbage og sige undskyld, og hvis ikke de gør dette, kan de vente på vores angreb på deres økonomi og foretagender som Ericsson, Volvo og Ikea, udtaler al-Qaedas leder i Irak, Abu Omar al-Baghdadi, i en lydoptagelse på nettet.

Også hvidevareproducenten Electrolux bliver nævnt i truslen, skriver nyhedsbureauet Reuters.

For IKEA har nemlig om nogen smisket for terroristerne uden at indse at intet nogensinde er nok for islam andet end omvendelse eller slaveri. Fra Aftenposten

 Ifølge dommen som nylig falt i Oslo tingrett, startet problemene da 47 år gamle Batmani i fjor sommer, strakk frem hånden for å hilse på en ny, kvinnelig kollega ved lunsjbordet. Hun takket nei til å håndhilse, under henvisning til sin religion.

Batmani forklarte henne at hun ikke trengte å bruke hijab i Norge, ettersom “Norge er et fritt land”. Kvinnen svarte at det hadde ikke han noe med, hvoretter Batmani hadde gitt islam skylden for at det er så mye bomber og krig. Den kvinnelige kollegaen ble etter hvert så fortvilet at hun fikk resten av dagen fri. Episoden endte med at Batmani fikk en advarsel fra IKEA, som mente iraneren han hadde opptrådt rasistisk overfor sin kollega.

- Dette strider mot IKEAs holdninger og verdier og det aksepteres ikke at våre ansatte opptrer på denne måten, lød den skriftlige advarselen.

Men så kom jeg til at tænke på, hvor forfærdeligt det egentlig er, selv om de har afskaffet julen.

2 Kommentarer »

 1. De tab, som svensk erhvervsliv vil bære, bør svenskerne trække fra ydelserne, der gives til muslimer i Sverige.

  Noget for noget, må være løsningen.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — September 16, 2007 @ 12:52 pm
 2. Jeg havde uniddelbart samme tanke som Drokles, for ikke bare har IKEA afskaffet julen, men går også aktivt ind for kvindeundertrykkelsen, idet de gör sit for at indföre den muhammedanske kvindedragt
  IKEA baner derved vej for islamisering af Europa
  IKEA skulle skamme sig!
  Millioner af kvinder tvinges under islams mandsvælde til at gå rundt som spøgelser i hverdagen, skjule deres krop som noget uværdigt. I de værste tilhylde hele ansigtet bag burkaens broderede tremmeværk, så de hverken ser eller hører, - men de er jo også kun det halve værd i forhold til manden! denne Allahs ophøjede skabning!

  Comment by Gertrud — September 16, 2007 @ 5:18 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress