Godt forslag

Politik, islam — Drokles on September 15, 2007 at 3:24 am

Fra Berlingske Tidende

Det skal være forbudt ved lov at kønsopdele svømmeundervisningen, lave særlige baderum og servere halalslagtet kød i institutioner og skoler for at imødekomme krav eller ønsker fra religiøse mindretal - som eksempelvis muslimer.

Det mener Dansk Folkepartis partiformand, Pia Kjærsgaard, der beskylder kommunerne for at svigte de danske værdier i skoler, institutioner og på offentlige arbejdspladser.

»De indvandrere, der skal bo her i Danmark, de skal tilegne sig de danske værdier, men mange kommuner håndterer den opgave alt for slapt. De indretter maden i dagsinstitutionerne på muslimsk vis, de kønsopdeler svømmeundervisningen, og nogle steder lukker man svømmehallerne i nogle timer, for at muslimske kvinder kan bade alene. Pigerne får i mange tilfælde ikke lov til at tage med på lejrskole, og man trækker mere eller mindre på skuldrene af flerkoneri,« siger Pia Kjærsgaard, der ikke har meget tiltro til, at kommunerne selv vil ændre praksis.

Præcis. Hvis man vil adskille sig fra fællesskabet gennem mærkværdige spisevaner og falsk blufærdighed ved, hverken at ville spise svinekød eller trykke det modsatte køn på næven, må man gøre det i privaten. Det er ikke en offentlig opgave at støtte den slags fjollerier.

Hvis vi havde at gøre med et fåtals særheder kunne man lade det falde under bagatelgrænsen, men det er en islamisk doktrin at adskille sig fra de urene og således en del af en kamp for at nedbryde det nationale fællesskab. Hvis man her i landet er for slap til at ville bekæmpe den udvikling kan man da i det mindste lade være med at nære slangen ved sit bryst. Men slaphed er der masser af

I Kommunernes Landsforening er formanden for Børne- og Kulturudvalget, Henrik Larsen (R), »målløs« over Pia Kjærsgaards udtalelser.

»Jeg betragter de lokale værdier, man har rundt omkring i de 98 kommuner, som meget danske. Det er vel ikke et sæt værdier, der skal gælde for os alle sammen, og hvis endelig er, så synes jeg faktisk også, at det er en meget dansk værdi, at man har respekt for forskellighed, og at man tilpasser sig på en pragmatisk måde. Min søn går i en børnehave, hvor man har forældrebetalt madordning, og der er også muslimer i børnehaven, og så er det da ret fikst, at man eksempelvis kan bruge oksepølser, når der skal serveres pølsebrød,« siger Henrik Larsen.

Respekt for forskellighed! En fed gang vrøvl, for det er netop forskellen på de rene og de urene, der diskriminerer og ikke ønsket om fællesskabet. De fleste danskere vil gerne have at indvarerne bliver en del af os andre, men desværre er det lykkedes venstrefløjen at mistænkeliggøre assimisation. Det gælder for venstrefløjen at holde fast i - ikke forskelligheden, men skellet mellem os og dem, til skade for nationen og til skade for mange indvandrere. Hvis de ikke vil blive os må de rejse.

Det er dog noget anstrengende at høre om begrebet danske værdier fra Pia Kjæsgaard

Langballe i Sommergæsten: Hvad er de specielt danske værdier? Og det er jo noget forfærdeligt sludder, fordi danskhed er jo ikke et sæt værdier. Danskhed er et tilhørsforhold. Hvis man holder af sin familie, af sine børn, af sin mor og far, sin ægtefælle, så spørger man jo ikke ; hvad er det egentlig for nogle jeg kan lide hos dem? ja det ved jeg kat’me ikke hvad det er for nogle værdier - jeg kan bare lide dem!

Gode ord og hvad mange glemmer, selv de der slår på danskheden.

3 Kommentarer »

 1. Der er jo ingen der tvinger f.eks. svinekød ned i halsen på muslimske unger i børnehaverne, skolerne osv..

  Men hvorfor skal Danske, ikke-muslimske børn tvinges til at spise hala-slagtet fødevarer ?

  Hvad fikst er der dog ved, at muslimer stiller med krav der tvinger den oprindelige befolkning til at annektere deres sædvaner ?

  Problemet er i mine øjne, at vi ikke har turdet og stadig ikke tør at forklare disse mennesker, at dette her altså er Danmark og vil de være her må de tilpasse sig !

  Kan de ikke, eller vil de ikke, er det det forkerte land de har valgt at tilvandre .

  Taget i betragtning den foragtende og distancerende holdning islams muslimer lægger for dagen for alt hvad den Vantro verden står for er det faktisk ret besynderligt, at de netop vælger at tilvandre sådanne lande .

  Måske tilvandringen ville blive mere forståelig for de Vantro om de turde begynde at beskæftige sig med den islamiske Jihad !

  Comment by Vivi Andersen (Islamofob) — September 15, 2007 @ 7:53 am
 2. Jeg var for et par år siden økonoma på en feriekoloni, og det irriterede mig grænseløst at lave særretter for de muslimske børn (søde børn, ingen tvivl om det) når menuen ellers stod på svinekød. Der blev ikke taget hensyn til de kræsne, hvad man jo ligeså vel kunne gøre.

  Mine kollegaer var mere pragmatiske og svinekødet var ikke under pres, men princippet om at skulle tage hensyn til den idioti og ondskab der hedder islam trak store veksler på mit humør. Men man tager et job og gør sin pligt.

  Comment by Drokles — September 15, 2007 @ 8:12 am
 3. Vi bør også tage slagtedyrene med i overvejelserne.
  Min far var slagtermester, så jeg har set flere dyr dø end de fleste.
  Det er en modbydelig slagtemetode at slagte dyrene rituelt.
  Heldigvis er det også forbudt i størstedelen af Europa, bare ikke i Danmark.
  Da det for nogle år siden var oppe i Folketinget, var det selvfølgelig en overbevist jøde, der talte varmest for de rituelle slagtninger. Hans navn var Arne Melchior.
  Det tjener nazisterne til ære, at de forbød disse slagtninger og lavede propagandafilm imod dem.

  Det er afskyeligt, og dem, der går ind for dem, er nogen afskum.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — September 15, 2007 @ 3:44 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress