En religion erstatter en anden

Diverse — Drokles on June 7, 2012 at 4:37 pm

this-is-not-a-church

»Det er frisind, det er mangfoldighed, det er ligestilling, det er tolerance og det er så smukt«

Ordene er Kirkeminister Manu Sareens i anledning af at Folketinget stemmer ja til at lade ægteskaber dække samme køn. Et flertal i Folketinget har i bruddet med “armslængde princippet” og har kastet sig selv op som præster for den rette teologi, den rette lære og den rette tro. Og den rette tro er ikke kristendommen, hvis lære skal findes i Biblen, men sekulære og æstetiske floskler, som frisind, mangfoldighed, ligestilling og tolerance. Frisind så smukt endda at det må gentages som tolerance. Og det skal man ikke Fra Jyllands-Posten

…jeg vil ikke [være] med til at sende et signal, som risikerer at blive misforstået. Og det ville [jeg med] en rød knap risikere at blive [!!!]

Ordene er den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussens, som ikke vil hænges ud som homofob.Og således stemmes det igennem at Folkekirken ikke skal være folkets kirke. Et mindretal har kyset sig til et flertal der ikke tør stemme imod af frygt for at blive misforstået. For uanset om man indvender at Folketinget ikke skal bedrive teologi ved håndsoprækning, at ægteskabet er mellem de to køn der gør mennesket til et kød og at det ikke er den romantiske kærlighed Kirken velsigner er det udtryk for homofobi, at man er bange for mangfoldighed og imod ligestilling, at det er mangel på frisind og intolerant tillige - Det er kort sagt grimt. For i den så smukke fortælling om frisind/tolerance, mangfoldighed og ligestilling er indvending homofobi og homofobi er det onde og det onde skal forsages.

Således endte Folkekirken som folkets kirke, således endte Folkekirken som kristen kirke. En ny radikal religion er vedtaget.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress