Liste øde Ø

Diverse — Drokles on September 13, 2007 at 8:12 am

Tiden er løbet fra Enhedslisten. Muren er faldet og danskerne har stemt for stramninger i udlændingepolitiken ved to Folketingsvalg og vil gøre det igen ved det næste og det er blevet normalt for intellektuelle at kritisere multikulturalismen. Derfor er det også ude af tridt med tiden når de vil stille Karen Jespersen en række paragraf 20 spørgsmål - skriftlige spørgsmål som ministeren skal svare

på - om udtalelser Jespersen er fremkommet med, der måske var kontroversielle i 90′erne, men idag er alment accepterede. Fra Jyllands-Posten

• Er det fortsat ministerens holdning at hun ikke ønsker at bo i et multikulturelt samfund, og i givet fald hvordan vil ministeren undgå dette?

Der er ikke mange, ud over de resterende medlemmer af Enhedslisten, der ønsker det multikulturelle samfund. Søvndal har rent faktisk snuppet en del vælgere fra Enhedslisten, fordi SF kunne tage afstand fra islam(ismen).

• Er det fortsat ministerens holdning, at kriminelle indvandrere skal sendes til ubeboede øer, eller interneres i specialindrettede bygninger og er ministeren fortsat indstillet på at gennemføre lovgivning der gør dette muligt?

De kriminelle indvandrere blev rent faktisk isoleret og det løste nogenlunde problemet. Spørgsmålet er i sig selv et selvmål fordi ingen har sentimentale følelser overfor kriminelle indvandrere.

• Er det fortsat ligestillingsministerens holdning, at muslimsk og dansk kultur ikke kan sidestilles, og vil ministeren i givet fald redegøre for, hvilke foranstaltninger ministeren vil tage, for at etablere en ulighed mellem dansk og muslimsk kultur?

Dette spørgsmål skal man nok være Enhedslistemedlem for at forstå. Det er grundlæggende en nonsens præmis Enhedslisten indfører når de skriver “…etablere en ulighed mellem dansk og muslimsk kultur”.

• Er socialministeren enig med den tidligere socialminister i, at øget ulighed er en fordel for samfundets udvikling? Hvis ikke, hvad vil den nye minister gøre for at øge ligheden i det danske samfund?

Det sidste er ret nemt for Jespersen at klare, da Kjær Hansens udtalelse var direkte dum. En hvilken som helst minister har et resort, som man skal forfægte nidkært og det var dette Kjær svigtede. Så Enhedslisten spørger til om Jespersen vil passe sit arbejde og det vil hun vel nok.

Det hjælper ikke Enhedslisten skrue op for retoriken

»Karen Jespersen er jo kendt for sine rabiate holdninger til indvandrere, ligesom mange nok med gru vil huske hendes tid som socialminister i den socialdemokratiske regering i 1990erne, hvor udsigtsløs aktivering virkelig blev sat i system,« udtaler Enhedslistens socialordfører Line Barfoed.

Vi husker godt hendes holdninger, men det er med vemod og ikke med gru. Enhedslisten er kedsommeligt ude af tridt med virkeligheden.

6 Kommentarer »

 1. Søde Eva Kjær Hansen, havde jo ret, når hun sagde at en vis ulighed var en fordel for samfundet, men det er jo kættersk snak her i Danmark.

  De samfund, der har haft som mål at skabe lighed er jo ganske afskrækkende eksempler.

  Hvis de rige bliver endnu rigere, så bliver smulerne fra de riges bord nogle rigtige godbidder, det glemmes.

  Socialistdemokratismen stikker desværre sit grimme ansigt frem langt hos de såkaldte borgelige.

  Sandheden er, at ægte bønder og ægte borgerlige er en næsten uddød race. De er blevet til småborgelige til mentale husmænd subsidieret af EU.

  Jeg laver snart et nyt parti, de andre er for ringe. Med hensyn til Karen Jespersen er helt enig med mange af hendes tidligere synspunkter i invandringsdebatten, lad os håbe hun står ved dem, måske løber hun fra dem som Bertel Hårder er løber fra sin bog “Institutionernes Tyrrani” Og Anders Fogh fra sin bog om Minimalstaten.

  Et er sikkert kvinder med stort ego som Karen Jespersen er gode at være enige med og farlige at komme på tværs.

  Det har grisene sagt, jeg skulle skrive fhv grisehandler

  Comment by fhv grisehandler — September 13, 2007 @ 5:51 pm
 2. Sagen om Eva Kjær Hansens udtalelser handlede ikke om hvad hun sagde men i hvilken funktion hun sagde det. Det handler ikke om nationaløkonomi, når man er socialminister, men om at bedre forholdene for de socialt udsatte. Det var hendes job, det var hvad hun sagde ja til. Hvis hun var uenig i det skulle hun have sagt nej til jobbet som socialmister og det var det derfor det var et selvmål. Enhver socialnminister skal bare formulere ministeriets funktion som sin målsætning. Metoden kan der så herske uenighed om.

  Karan Jespersen er realpolitiker og dem skal man ikke stole på længere end man kan smide et flygel.

  Åh jo, hvor kan man melde sig ind?

  Comment by Drokles — September 13, 2007 @ 7:06 pm
 3. Du kan ikke melde dig, jeg vil ikke have vrøvl med uenige medlemmer.

  Comment by fhv grisehandler — September 13, 2007 @ 9:54 pm
 4. Må jeg anbefale De højreorienterede Svin, http://reformisterne.blogspot.com/

  Comment by Kimpo — September 13, 2007 @ 10:26 pm
 5. Det må du sandelig. Herligt!

  Comment by Drokles — September 14, 2007 @ 12:33 am
 6. Kimpo - du gamle kvindehader-

  fed blog - skønt parti !

  Comment by Vivi Andersen (Islamofob) — September 15, 2007 @ 12:51 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress