En radikal succes man ikke kan diskutere

Diverse — Drokles on June 1, 2012 at 10:13 am

Da den i alle ordets betydninger radikale Liv Holm Andersen på direkte TV fortalte en måbende Morten Uhrskov at man kan “…diskutere hvad rigdom er” efter at han havde demonstreret forledes fattigdommen ville sprede sig i takt med indvandringen udtrykte hun den almindelige radikale virkelighedsopfattelse.

Jyllands-Posten fortæller at staten står til at miste 3,75 mia. kroner på skatteordninger for solcelleejere alene i år. Og tallet vil stige voldsomt som folk plastrer deres tag til med denne gode skattefidus. Solcelleformanden er selvfølgelig henrykt “fordi det altid vil være sådan, at nogle folk har goder, som andre ikke har”. Og disse nogen har skattegoder af en karakter, som man kan skilte med når man har venner med radikal logik, venner som Martin Lidegaard. Han er ligefrem glad over at staten over 20 år mister 150.000 smackaroonies for hvert solcelleanlæg, som truer med at blive stadigt flere, som skal dækkes af alle os andre fjolser.

»Det er ikke noget, der varer evigt. Men det er heller ikke lige om hjørnet, at vi fjerner muligheden,« siger Martin Lidegaard, der her og nu er glad for solcellernes store succes.

Selvfølgelig er en skattefidus en succes! Joh, men nu skal man jo ikke fokusere på at Danmark er et overskyet land med en lang og mørk vinter, hvorfor det er nødvendigt at stjæle alle andre skatteyderes surt tjente penge hvis man vil have gavn af noget unyttigt. Tænk dog på klimaet, med al den CO2 der både smelter den isflage som isbamsen bor på og steger negerbassen i sin egen sovs. Det er jo derfor vi skrev under på Kyoto-aftalen der indebærer “…at EU skal reducere sine udslip med 8 %, USA med 7 %, og Japan med 6 %, 0% for Rusland, Kina og Indien“. Og da vi er med i EU skal du til læderet og da verdens fabrik Kina er at regne for et u-land ifølge nu døde Svend Aukens logik ser virkeligheden idag således ud ifølge The NO CARBON TAX Climate Sceptics Blog

image002Så således kan man jo altid diskutere, hvad en succes er. Og for de radikale er det pengespild.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress