Ingen støtte til eksmuslimer

Multikultur, Politik, islam — Drokles on September 11, 2007 at 6:13 pm

Hvor bliver mennesker der frasiger islam ikke hyldet? Istedet ses de, især af venstrefløjen, som provokatører og lades derfor i stikken af de demokratier, der burde beskytte individet mod tyraniet. Fra Kristeligt Dagblad

 Det afspejler en stadig større kløft mellem traditionalister og moderate muslimer, når den hollandske gren af “The ex-Muslims Committee” senere i dag påbegynder en kampagne, der med religionsfriheden som våben går til kamp mod radikal islam. Det skriver TimesOnline i dag.

For gruppens talsmand, den omstridte Ehsan Jami, der efter 11. september 2001 frasagde sig islam og siden har kæmpet mod yderligtgående former for islam, er kampagnens mål at give muslimer muligheden for at konvertere og selv vælge religion.

Initiativtagerne er på forhånd - både fra muslimske ledere og politisk hold - blevet kritiseret for bevidst at øge spændingerne mellem moderate og traditionalister.

Jami er blandt andet i egenskab af sin politiske karriere for Arbejderpartiet en glødende forkæmper for ytrings- og religionsfrihed og har allerede mærket prisen for dette på egen krop. Således blev han i august slået ned uden for en butik af to marokkanere og en somalier.

- Sharia-skoler lærer, at man skal slå dem, der forlader islam, ihjel. I vesten bliver dem, der gør det, truet, smidt ud af deres familier og tævet. Man er født muslim, det er ikke noget, man vælger. Det vil vi ændre, siger Jami til The Times.

Hvordan er vi kommet dertil at man kan være omstridt ved at tale det totalitære midt imod? Historien er fra TimesOnline, der har denne tilføjelse

— 14 passages in the Koran refer to apostasy

— According to Baidhawi’s commentary, Sura 4: 88-89 reads: “Whosoever turns back from his belief, openly or secretly, take him and kill him wheresoever ye find him, like any other infidel. Separate yourself from him altogether. Do not accept intercession in his regard.”

— The hadith, tradition and legend about Muhammad and his followers used as a basis of Sharia, tells of some atheists who were brought to “’Ali and he burnt them. The news of this reached Ibn Abbas who said: ‘If I had been in his place, I would not have burnt them, as Allah’s Apostate forbade it . . . I would have killed them according to the statement of Allah’s Apostate, ‘Whoever changed his [Islamic] religion, then kill him’.”

— According to hadith, a special reward in Paradise is reserved for the killer of apostates

Det forkommer ikke absurd for det politiske etablissement, at den religion, der ser det som en hellig pligt at dræbe vantro, kræver religionsfrihed.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress