Antisemitismen blusser op når der er krise

Diverse — Drokles on May 20, 2012 at 8:03 am

Og krise er der for Socialistisk Folkeparti, så Villy trækker de gamle heste af stalden for at trække socialisterne tilbage, som man kunne læse i Politiken

Det skal være krystalklart for danske forbrugere, hvis de i supermarkedet står med en vare fra en israelsk bosættelse.

Sådan lyder meldingen fra udenrigsminister Villy Søvndal (SF), der vil indføre en mærkningsordning for alle varer importeret fra bosættelserne, »som er ulovlige i forhold til folkeretten« – og Danmark strammer hermed nye EU-regler.

»Det her er et skridt, der tydeligt viser over for forbrugerne, at de her varer er produceret under forhold, som ikke alene en dansk regering, men også de europæiske regeringer siger nej over for. Og så er det op til forbrugerne, om de vil købe de varer eller ej«, siger Villy Søvndal.

(…)

»Det her er en handling, der ikke er rettet mod Israel, men mod ulovlige bosættelser, så det kan vi sagtens håndtere«.

Af alle verdens riger er det Israel, verdens eneste jødiske stat, mellemøstens eneste retsstat, som er et særligt problem.  Tyrkiet med deres repression overfor kurderne og deres fortsatte besættelse og etniske udrensning af Cypern. Kina i Tibet? Og derhjemme. Saudiarabien. Syrien. Libyen. Listen bliver lang og man kunne få den tanke at Villy søger at score nogle billige moralske point på antisemitiske kernevælger, hvilket løst dækker venstrefløjen og hele deres importerede vælgersegment, fordi han kovender i så mange andre sager, som for to dage siden, som man kunne læse i EkstraBladet

I 2004, hvor SF’eren var i opposition, stod han på Folketingets talerstol og krævede en markant stramning af den danske lov om våbentransport. Det var ikke nok bare at følge de lempelige, internationale regler, lod Søvndal den daværende regering forstå.

Danmark skulle gå forrest og i lighed med Belgien og Tyskland indføre en godkendelsesmodel, så danske skibe hver gang skal indhente tilladelse fra myndighederne til at sejle våben til konfliktzoner og tvivlsomme regimer.

Det er værre at “sejle våben til konfliktzoner og tvivlsomme regimer” end at købe en israelsk avokado. Politiken skrev fornøjet således på forsiden

billede-333

Artiklens egen overskrift var mere dæmpet, hvad den lidt underligt ofte er på Politiken og Jyllands-Posten. Men selv ikke på Politiken omtales Israel som torturstat så Villys vælgere bliver nok hos Johanne indtil der indføres jødestjerner. Og hvorfor er halal slagtet kød ikke mærket herhjemme?

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress