What ever you do, don’t mention the moslims

Godheds-industrien, Multikultur, Pressen, islam — Drokles on September 11, 2007 at 3:19 am

Det var et fantastisk stykke arbejde, som DR leverede i deres 18:30 TV-Avis udi genren eufemisme. Det handlede om overfald på brandfolk med det seneste eksempel fra Slagelse som anledning. Indslaget var en parade i undvigelser for at sætte navn på ballademagerne, men det var samtidig trodsigt flirtende med den åbenlyse konklusion. Første teaser

DR: Herhjem igen, hvor brandvæsnet i Slagelse i aftes blev mødt med sten og flasker, da de rykkede ud for at slukke en containerbrand. Og den slags overfald er hverdag for ambulancer og brandfolk i mange områder.

Vi sidder på kanten af stolen, hvilke områder? Er det rent tilfældige områder eller er der særlige kendetegn?

I løbet af de sidste tre måneder er brandfolk i Ishøj, på Nørrebro i København, Hundige og altså senest i Slagelse blevet mødt med kasteskyts.

Nåeh, det er den geografiske placering der er interessant. Ok, det var en chance forspildt, men der kommer vel flere. Hvis man ikke vil sige det forbudte selv, kan man måske lade en brandmandsætte ord på

Brandmand: Da vi kommer der op og kommer ud af bilerne så bliver vores mandskab mødt med flasker og sten fra…..

Endelig

..nogen der byder os velkommen.

Øv! Hvad med en beboer der ser tyrkisk ud og hedder Hakan Taser? Der kan man da ikke komme i fedtefadet.

Hakan Taser: Så Stod der en flok

Ja…

…unge drenge derovre.

Hmm.

DR: I sidste uge ved tre forskellige udrykninger i Hundige blev der bl.a. kastet med molotovcocktails og flasker efter brand og ambulancefolk.

Molotovcocktails var bare noget der “blev” kastet med.

Brandmand: ..de stjæler udstyr fra bilen

(…)

DR: I de byer der har problemet er det som regel de samme boligområder…..

Igen lidt geografi og lidt mere om “de”. Men vi ved stadig ikke, hvem der dog opfører sig sådan, så det er lidt svært at forstå, hvad der sker i samfundet og hvad man i så fald skal gøre for at dæmme op for det.

Brandmand: Vi gør meget ud af at snakke med de unge mennesker (….) det siver ikke rigtig ind. Vi har fat i forældregrupper og ting og sager.

Så de unge har altså forældregrupper. Det var igen en lille oplysning.

DR: I områder som Vollsmose er det lykkedes at sætte en stopper for chikanen.

Områder som Vollsmose, hvad er dog det for områder? Som sagt virker det nærmest demonstrativt at man så larmende fortier noget indlysende. Men det til side foregår der en velkendt omskrivning af reelle samfundsproblemer og de eneste der lukrerer på dem er den industri der arbejder med de “unge”.

Repræsentanter for den industri reagerer som regel med vrede eller forurettethed når man prøver at sætte ord på problemet. Grundlæggende vil de helst præsentere offentligheden for en række problemer, der ikke bliver præciseret, men som er meget alvorligt og som kun kan løses af dem, hvis man udvider deres budgetter og ansætter nogle flere og afsætter ekstra bevillinger. Til gengæld får man en uforståelig følgeton om SSP samarbejde, fædregrupper og alskens initiativer, der ser ud til at virke, hvis man bare vil kaste flere penge efter det og i øvrigt ikke taler i en dårlig tone.

I tilfældet Volsmose kostede det over 100.000.000 kr. om året i syv år at ændre beboersammensætningen i et par boligblokke. Der kastes ikke sten efter brandbilerne for tiden, men måske fordi nogen af de unge er travlt optaget af at lave bomber.

6 Kommentarer »

 1. Det er nok racistisk at nævne ordet muslim i den forbindelse. Det er racistisk at nævne de virkelige forhold. DR og journalisterne får FN, Klagekomité for etnigs ligebehandling og andre uanede mængder af antiracismecentre på nakken. Hele den industri der lever af indvandring og multikultur.

  Comment by James — September 11, 2007 @ 7:48 am
 2. Klagekomiteen for Etnisk Ligebehandling og ikke Klagekomité for etnigs …

  Comment by James — September 11, 2007 @ 7:51 am
 3. Det er helt i orden. Stave og slåfejl er en integreret del af Monokultur. Jeg plejer at bebrejde Folkeskolen, men sandheden er at jeg bare var lud-doven.

  Fra Jyllands-Postens leder
  ” FN’s Menneskerettighedsråd har faktisk den 30. marts i år vedtaget en resolution, der opfordrer alverdens nationer til at gøre det strafbart at fornærme islam. I resolutionen nævnes det specifikt, at det bør være strafbart at nævne islam i forbindelse med terrorisme.”

  Comment by Drokles — September 11, 2007 @ 7:57 am
 4. 3. Uanset hvad FN og EU og alle mulige andre foretagender opfordrer til, eller lovgiver for, ændrer det ikke på virkeligheden : det er muslimer det (stort set) altid drejer sig om.

  Nysprog er hvad vi ikke-muslimer tilsyneladende skal lære.

  Samme gælder naturligvis ikke for islams muslimer fordi disse betragtes som værende i tilstande der behøver beskyttelse imod de befolkninger, hvis lande de, ved hjælp af ikke-muslimske Topdogs, har invaderet .

  Gad vide, hvor henad vi er på vej .

  Comment by Vivi Andersen (Islamofob) — September 11, 2007 @ 11:32 am
 5. Som sædvanlig må vi i de kulturberigede lande beherske os og bøje nakke over for vanviddet. Derfor må jeg være så afbalanceret som muligt når jeg udtaler mig om Islam:

  Morderkulten Islam er noget forbandet svineri som ikke burde forefindes i et civiliseret, kristent demokrati. Muslimer er potentielle terrorister, og yndlingsbeskæftigelsen er at myrde sagesløse mennesker. Ydermere er deres profet en pædofil satan af en lystmorder. Vi må have en “Lex Islam” (ligesom andre vestlige kristne lande burde have det), og der skal stå ét ord i den: UD!

  Jeg er ikke så god til at hidse mig op, og vi skal være flinke og passe på med at være for skarp i sine udtalelser.

  Comment by fuck'em — September 11, 2007 @ 4:14 pm
 6. Jeg er helt enig man bygger ikke civiliserede samfund på islam. Der er ingen samfundsfølelse fordi man kun refererer til efterlivet.

  Comment by Drokles — September 11, 2007 @ 5:29 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress