Venstrefløjsparadokser af en tredje verden

Diverse — Drokles on May 6, 2012 at 5:50 am

Weekendavisen havde for et par uger siden en interessant artikel om et blandt os racister velkendt fænomen. Faktisk var det noget af det første denne blog overhovedet skrev om; nemlig krigen mod kvinder i den uciviliserede verden. Den føres gennem en blanding af fravælgelse af pigefostre subsidiært drab på fødte pigebørn oveni den almene undertrykkelse og vold. Og det er også en af grundende til at vi er racister. Men efter at Oprah Winfrey har haft et TV hold i Indien og sat følelser på statistikken kan man nu endelig tale frit om det får vi at vide i artiklen. Og hvilken lettelse på så mange planer for vi præsenteres for, hvad en renskuret venstrefløjser må se som uforståelige og ondsindede paradokser.

Artiklen tager til at starte med et livtag med abort, som man ikke er vant til i medierne uden at der bliver råbt kristen fundamentalist eller George Bush samtidig. Den fortæller om en indisk mand, der er kommet for retten for at have “forsøgt at dræbe [konens] ufødte døtre“. Ja, dræbe de ufødte. Normalt ville man jo blot sige at han prøvede at fremtvinge en abort. Og videre hedder det at “Alene i Kina og Indien er 85 millioner piger blevet hindret i at komme til verden“. Også herhjemme hindres børn i at komme til verden, men det er kun slemt, hvis man diskriminerer. Og er det egentlig ikke også for pigernes eget bedste når de nu er lige så lidt populære som danske børn der truer med deres eksistens på et tidspunkt som bare ikke lige passer ind i forældrenes karriere og uddannelsesplaner? Eller som blot folder lidt for meget i nakken? Nærh, sluurp! og de er væk inden de overhovedet kom til og så forstyrrer de jo ingen.

Der er også dårligt nyt for regeringens barslede kønskvoter i relation til økonomisk fremgang. Således hedder det nemlig at “En FN-rapport fra 2012 holder Kina og Indien ansvarlige for 85 millioner afbrudte pigeliv - midt under det økonomiske boom i disse lande“. Alting hænger jo sammen som Lenin bemærkede. Vil vi vinde den kamp eller hvad? som Enhedslisten spurgte, da de advokerede for at impotere limhjerner fra netop sådan aborterende steder.

Og nu Lenin er nævn, så får vi at vide at “Motivet er materialistisk: Folk vil have en lille, moderne familie med kun et enkelt barn. Og det skal være en søn for det kan bedst betale sig.” Motivet er måske materialistisk men kun fordi kulturen sætter rammen. Men hvem giver muligheden? Der nævnes tre ting der har ændret forholdende for de gravide kvinder: “Ultralydsscanning, ønsket om at får en enkelt, højst to børn samt abortpillen“. Måske de skulle have lyttet til Darth Vader da han advarede mod at stole for meget på “…this tecnological terror you’ve constructed!”.

Og for lige at tage det sidste stik hjem så er krigen mod kvinden endda klimavenlig.”De nye modeller kan bruges mobilt med solenergi, så selv den mest isolerede landsby kan være med“. Hvad skal ind, sol og Tvind, hvad skal ud - fosteret!

2 Kommentarer »

  1. Et lille bidrag.
    http://www.youtube.com/watch?v=7y2KsU_dhwI

    Mvh. Vigilius Hafniensis

    Comment by Vigilius Hafniensis — May 7, 2012 @ 11:39 am
  2. Tak for linket og hjælpen Vigilius Hafniensis, men jeg har faktsik vist den ved en tidligere lejlighed.

    Comment by Drokles — May 13, 2012 @ 4:31 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress