Helt normalt på Politiken

Diverse — Drokles on April 28, 2012 at 4:06 pm

Helt Normalt er Politikens ‘Comedy-site’ og her finder man denne halvmorsomme pointe fra Truth-Facts striben, som alligevel skurrer

26

Skægt nok at lade Apple-fans være mere fanatiske end traditionelle religioner, men læg mærke hvorledes fanatisme lige præcis ikke er fordelt lige. Fanatismen er stærkere repræsenteret i jødedommen end i kristendommen som igen er lidt stærkere repræsenteret end i islam. Og det samme dag som endnu en muslimsk terror-celle er blevet anholdt i Danmark med stærkt antijødiske følelser.

Muslimer tildrager sig jo en del opmærksomhed. For eksempel var det en nyhed på Politiken at nydanske piger, altså muslimer, under uddannelse ikke kan finde en ægtemand i Danmark fordi nydanske mænd, altså muslimer, er halvhjerner. Altså en oplagt sag om racisme, hvor danske mænd per definition er udelukket fra at glæde sig i den muslimske kvindes varme hule. Politiken lader så to nydanske mænd, Mahmoud Halloum, der er 22 år, læser jura på 8. semester og er gift og Nidal Murra der er 24 år, læser til tandlæge på 10. semester og er single, svare på den åbenlyse racisme.

Det er godt nok længe siden, vi har været vidner til sådan en omgang social arrogance, som den I delte livligt ud af på forsiden af Politiken i lørdags, piger.

Vi savner noget konstruktivt fra de fire pigers side, i stedet for en stigmatisering af de unge nydanske mænd, som de betegner som »den nye underklasse af dårligt uddannede«.

Statistikkerne lyver ikke. Nydanske kvinder klarer sig uddannelsesmæssigt bedre end nydanske fyre, men ved at sige at »piger modsat drengene har klaret sig godt«, fremstår pigerne utroligt snobbede og elitære.

Måske Politiken skulle foreslå en paragraf 266c om bekæmpelse af social arrogance og elitært snobberi. Hvis ikke man vidste bedre skulle man tro at de ikke var helt normale på Politiken

Læserne har kåret Knud Foldschack til Årets Københavner.

Med overbevisende 44 procent af stemmerne i ryggen fik den 59-årige advokat fredag aften overrakt prisen ved iBYEN-prisfesten på Vega.

well…

1 Kommentar »

  1. Jeg finder betegnelsen årets Københavner både elitær, snobbet og udgrænsende.
    Spøg til side; det dog bemærkelsesværdigt som de kulturradikale er villige til at lefle for lokalpatriotismen.

    Comment by Sobieski — May 2, 2012 @ 8:45 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress