Multietnisk antisemitisme

Diverse — Drokles on April 28, 2012 at 1:16 pm

Der skylder en bølge af terror gennem Europ, men næsten alt bliver forhindret i optrækket. Det får medierne til fejlagtigt at konkludere at terroren er på retur, mens virkeligheden er at terrorbekæmpelsen er i vælten for nuværende. Men rekruteringensentusiasmen i muslimske miljøer er så overvældende og bliver kun større, som man lader islams magt vokse under paroler som multietnicitet og mangfoldighed. Men at disse ord kun dækker over en gentagelse af det sorteste kapitel af intolerance i vores historie ignoreres. Seneste kapitel i den mest mangfoldige type terror, nemlig muslimsk terror læser man i Politiken

En af de tre mænd, som Politiets Efterretningstjeneste nu mistænker for at have forberedt en terrorhandling, har stærke antijødiske synspunkter.

Det er en 22-årig herboende jordaner, der sammen med en 23-årig herboende tyrker og en 21-årig dansk statsborger, der for det meste bor i Kairo, blev anholdt i Herlev i går formiddag.

PET oplyste, at de tre mænd foreløbig er sigtet for ulovlig besiddelse af automatvåben, men »mistænkes for at have været i færd med at forberede en terrorhandling«.

Da Jyllands-Posten under den absurde overskrift “Toulouse-mand ville ikke dræbe børn” fortalte at Toulouse-muslimen “improviserede” da hans planlagte mord på en soldat gik i vasken overså den offentlige debat betydningen af de spontane mord på jødiske børn. Mordene på soldater var på baggrund af kyniske strategiske overvejelser, mens de jødiske børn skete uden overvejelse per rutine. Jøder kan man nemlig altid dræbe hvor end man finder dem.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress