Den svenske Muhammedkrise

Multikultur, Politik, Pressen, Sverigetanic, islam — Drokles on September 1, 2007 at 12:10 pm

Det trækker op, skønt TV-Avisen ikke mente at svenskerne ville komme ud i det samme som Danmark. Denne konklusion var bl.a. baseret på en svensk imam’s analyse. Og de siger jo sandheden ved vi af erfaring. Imens har protesten nået flagbrændingsstadiet og og de obligatoriske mordtrusler. Hvorfor hører man aldrig om andet end død når det drejer sig om muslimer? Afghanistan har også lanceret en protest. Fra Nerike Allahanda

Teckningen har “provocerat alla afghaner” skriver muslimska företrädare och landets religionsministerium i ett uttalande i tidningen The Kabul Times på lördagen, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.

“De korrumperade fienderna till islam ritade teckningen av islams respekterade profet ännu en gång. Detta har stört den islamiska världen och höjt indignationen hos alla muslimer”, fortsatte uttalandet.

Fra Jyllands-Posten

»Død over Sverige, død over Larish (Lars),« råbte pakistanske demonstranter i dag, da de i vrede over situationen i Sverige gik på gaden for at brænde svenske flag af og lufte deres utilfredshed.

Pakistan afgav i går en officiel klage til landets svenske ambassadør over ’Nerikes Allehandas’ publicering af Lars vilks tegning af Muhammed som en hund.

Landet vil nu tage kontakt til Den Internationale Muslimske Konference, der tæller 57 medlemslande for at diskutere det videre forløb.

Den ligger vist allerede død! Men derfor skader det jo ikke at være lidt forberedte. Fra Jyllands-Posten

Det Islamiske Trossamfund i Danmark skal i de kommende dage mødes med svenske muslimer i forbindelse med den nye Muhammedkrise. Svenskerne ønsker gode råd fra deres muslimske brødre og søstre i Danmark til at takle krisen.

- Vi er blevet ringet op fra Sverige, fordi de gerne vil høre om vores erfaringer med Jyllands-Postens Muhammedtegninger. De vil høre, hvad vi gjorde, og hvad man kan gøre for at skærpe forståelsen for, at vi ikke skal forhånes og gerne vil respekteres i samfundet, siger Kasem Ahmad, der er formand for trossamfundets medieudvalg.

Temaet er hvad gik godt og hvad gik skidt og åbenbart er der nogle konklusioner. Fra DR

Umiddelbart fraråder Kasem Ahmad svenskerne at anlægge en retssag her og nu, men vente til sagen om Jyllands-Posten er endelig afgjort i FN.

Desuden mener han, at det er nødvendigt med nogle fælles retningslinjer for, hvordan muslimerne i Europa skal reagere i den slags sager. F.eks. at der oprettes en europæisk komité, som kan følge op på religiøse krænkelser.

Religiøse krænkelser! At især Koranen og de dertil hørende tekster er fulde af religiøse krænkelser, for ikke at tale om krænkelser overfor ateister regner de nok med at vi ser bort fra. Og det er der sikkert mange af os, især i Sverige der nok også vil. Faktisk er der ikke stort andet end krænkelser i islam, selv en lille pige bliver “krænket” af en halvgammel mand.

taler-til-forsamling.jpg

Åbenbart er Sverige ikke helt i stand til at forstå hvad det er det drejer sig om. Og det samme kan man sige om DR. Det var en ganske jovial Reimer Bo der igår forsikrede at den svenske Muhammedkrise ikke ville udvikle sig som den danske. Og det var fordi svenskerne var dét bedre kunne man forstå på indslagets generelle tone.

Redaktøren på Nerike Allahanda slog fast, at det drejede sig om ytringsfrihed og ville ikke give en undskyldning, men så slog han ligeledes fast at Sverige havde et problem med fremmedfjenskhed, men ikke så meget som i Danmark, hvor det var en del af den politiske debat.

En svensk socialdmokrat mente at den danske Muhammedkrise drejede sig om alt, hvad der gik forud, tonen i debatten og sådan (altså Dansk Folkeparti).

byradsmedl.jpg

Nu da der ligger klager fra Iran og Pakistan og Afghanistan, tre af verdens værste lande, storproducenter af terror, afstumpethed og nød, sidder den svenske regering med et problem. Der kræves en undskyldning og en garanti for at den slags ikke sker igen og denne kan næppe gives uden at udøve vold mod kerneprincipper i den svenske forfatning som Reinfeld udtrykker det.

- Vi er nødt til at støtte den ytringsfrihed som er en grundlovssikret og naturlig bestanddel af vores demokrati. Vi afgør ikke politisk hvad vores aviser og publikationer skal trykke, siger Reinfelt til TT.

Avisen vil ikke give en undskyldning, men da både muslimerne og den svenske regering ikke kommer videre med indførelsen af kalifatet før det sker er den eneste variabel i denne ligning Avisen Nerike Allahanda. Avisens redaktion må have gjort sig klart, hvilken ide om ytringsfrihed de forfægter og hvilke konsekvenser det kan have. Hvordan vil de forklare at de har gjort noget galt? når de ikke kan erklære sig uvidende, en bagdør Jyllands-Posten blev tilbudt. Næste fredagsbøn, hvor imamerne gejler deres orker op bliver interessant.

10 Kommentarer »

 1. Resultatet af den danske muhammedkrise var blandt andet, at svenske ambassader blev drændt af. Nu har de så selv balladen i Sverige selvom svenskerne var alt andet end solidariske.
  Skal vi vise sympati overfor svenskerne i den nuværende situation eller skal vi være skadesfro?
  fhv grisehandler

  Comment by fhv grisehandler — September 1, 2007 @ 12:31 pm
 2. Her er bare ét eksempel på krænkelse af ikke-muslimer i den islamiske hellige bog:

  http://www.aarhus.nu/reportage/07-08-08.html

  Comment by James — September 1, 2007 @ 12:40 pm
 3. Hvornår kommer den norske, tyske, engelske, finske, islandske etc. Muhammedkrise? Mon ikke de kommer snart?

  Comment by James — September 1, 2007 @ 12:42 pm
 4. Jeg griner da højlydt, men det er stadig en påmindelse om truslen ffra islam.

  Og jeg tror muhammedkrisen er på en verdensomspændende turne, men jeg har ikke kigget i programmet, hvor den spiller hvornår.

  Comment by Drokles — September 1, 2007 @ 12:47 pm
 5. > Hvorfor hører man aldrig om andet end død når det drejer sig om muslimer?

  Fordi muhammedanismen er en satanisk dødskult.

  Comment by AN — September 1, 2007 @ 1:03 pm
 6. Det er på tide at ikke-muslimer tager fat på at belyse dette besynderlige :

  at muslimer lader sig vejlede af tekster, der for ganske manges vedkommende er opskrifter på hvordan de, muslimerne, skal bære sig ad med at overtage ikke-islamiske lande -

  hvordan de, muslimerne, skal tvinge de Vantro til at konvertere eller til at lade sig dhimmisere eller slagte de Vantro, der ikke vil makke ret.

  Koranens indhold er for hovedpartens vedkommende en manual i ovennævnte .

  Hvem er det i grunden der bliver udsatte for hadefuldheder og ydmygelser hele tiden - disse islamiske Orker der ikke lader een chance gå fra dem for at kunne fremstille sig selv som forfulgte, ydmygede osv. - eller de oprindelige indbyggere af de lande hvortil disse typer er tilvandrede ?

  VI skal accepterer DERES menneskesyn :

  at VI er Vantro og dermed Urene, 2. klasses mennesker

  at DE er Rettroende og dermed Rene 1. klasses mennesker.

  Læs manualen Koranen og erfar opskriften på opbyggelsen af parallelsamfund, som er Allahs krav til muslimer om at opbygge i Vantro lande og områder .

  Muslimer bliver ifølge Allah/Muhammed besmittede ved omgang med Vantro .

  Derfor er kravet til disse, at de ikke må have mere end allerhøjst nødvendigt at gøre med Vantro.

  Hvis muslimer vil ha`begrænsninger i ytringsfriheden må de forberede sig på, at disse begrænsninger også skal omfatte hovedparten af indholdet af deres Koran .

  Vi skal IKKE finde os i at få plasteret vores samfund til med deres hadefulde ideologi .

  Comment by Vivi Andersen (Islamofob) — September 1, 2007 @ 3:15 pm
 7. Nogle blogge har gjort opmærksom på, at pakistanere er så uoplyste, at de tror, det svenske flag er grønt med en tynd gul stribe.

  Men det er da kun, fordi de har fremstillet, hvad de regner for et fremtidigt svensk flag. Af det nuværende er der en vandret, tynd, gul stribe tilbage. Resten er grønt, og er grønt ikke islamismens farve?

  Comment by AN — September 1, 2007 @ 7:17 pm
 8. Ja, man bliver sikkert ikke særlig vidende om særlig meget, når man tilhører en dødskult. Hvorfor skulle man dog også hænge sig i detaljer som flag, når det hele handler om hvem der skal dø - først.

  Og Vivi, hvor har du ret og jeg kan kun dele din frustration over at alting er vendt på hovedet.

  Comment by Drokles — September 3, 2007 @ 7:44 am
 9. 8. Drokles

  Jeg ved ikke hvem der er værst at iagttage og hvem der koster mest skade på vores Vestlige samfund :

  de Rettroende eller deres Vantro hjælpere .

  At nogen Vesterlændig overhovedet kan finde på at understøtte og medvirke ( fortsat ) til bane vejen for tilvandring til de Vestlige/ Europæiske lande fra de arabisk/islamiske går over min forstand .

  Hvordan kan det være, at folk frivilligt optræder som Biedermeiere ?

  For det kan ikke have undgået selv den mest ihærdige Globalists opmærksomhed hvordan ideologien islam opfatter sig selv og samtlige ikke-islamiske lande og befolkninger .

  Hvis tanken ikke var så umulig kunne jeg forledes til at tro, at disse ikke-muslimske medløberes hensigter er, at ofre deres egne samfund og befolkninger, men for hvad ?

  Alle ved vel, at samfund der fungerer elendigt er lette at overkomme for diverse diktatorer .

  Og ingen kan vel heller længere være i tvivl om, at den tilvandring vi allerede har- og som med aftaleforholdene mellem EU og de 9 arabisk/islamiske lande omkring Middelhavet, som træder ikraft 2010, sandsynligvis vil betyde tilvandringer fra disse områder i en endnu større stil end hidtil- demografisk vil ændre vores samfund og medføre ustabilitet all over.

  Hvordan får vi stoppet dette vanvid ?

  Comment by Vivi Andersen (Islamofob) — September 3, 2007 @ 10:42 am
 10. Ved godt det er lidt gammelt et indlæg - men vil lige sige: Heldigvis er vi da kommet over den krise, selvom den af og til kommer lidt op igen.

  Forstår nu ikke de tager det så tungt!

  Comment by Pandekager opskrift — June 3, 2010 @ 12:26 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress