Stakkels Mogens Lykketoft

Diverse — Drokles on August 30, 2007 at 3:15 am

Nyheds-Avisen påstår nu via en psykolog, at tidligere skatte-, finans-, udenrigs-minister og formand for Socialdemokratiet Mogens Lykketoft konstant er presset gennem hele sit politiske liv.

På godt 153 sekunder blinkede finansminister Thor Pedersen (V) 276 gange, da han tirsdag aften i TV Avisen skulle forklare, hvorfor finansministeriet og de offentlige ansatte har vidt forskellige syn på, hvor meget de offentlige ansatte får i løn. Det er over 1,8 gange i sekundet, viser Nyhedsavisens optælling.

»Det er alment kendt, at det at blinke meget, er et udtryk for pres eller anspændthed. Man er presset, når man blinker mere end normalt,« forklarer Thomas Nielsen, lektor i psykologi på Århus Universitet. Han tror, at finansministeren føler sig meget presset, efter de seneste dages kraftige kritik.

Så hvis det er slemt går min medfølelse alligevel til den værst ramte, Mogens Lykketoft.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress