U-menneskelighed

Diverse — Drokles on April 19, 2012 at 10:51 pm

En overskrift i BT lød: “DF mener ikke dette foto er racistisk” og viste følgende

billede-35

Og det er det heller ikke. Det er grovkornet, men ikke racistisk. Hvis man er sur over ligheden på en burka og en skraldesæk kan man jo reflektere over det og dem, der byder kvinder at gå rundt som lignende skraldesække. Pointen er jo netop at den religiøse formummelse fratager mennesket dets menneskelighed - helt bogstaveligt.

billede-24

burka_muell_igfm

Og til slut, find Holger

gaza_garbage_2007_04_22sized

2 Kommentarer »

 1. Det er bare så uværdigt at der eksistere kvinder i affaldssække, alle burde bekymre sig om deres tvangs eller sygelige frivillige affaldssække tilværelse.

  Hvis nogen mener det er “usømmeligt” at gøre grin med kvinder i affaldssække, så må det være fordi disse personer mener de affaldssække klædte muhammed koner er handicappet oven i hoved, for så det da rigtig nok at man ikke gør grin med noget uforskyldt handicap, men er islam noget medfødt ?
  Det mener nogle racister åbenbart at islam er, så de sætter disse handicappede islam medfødte i en særlig “race” og udelukker dem fra fællesskabet og isolere dem fra den behandling alle andre får, de skal racistisk udelukkes og alle der bryder isolationen af muhammedaner “racen” bliver straffet med §266b, vi skal tie og isolere muhammedanerne så de forbliver i deres affaldssække…øh, ækle primitive muhammed univers eller er det ummahen.
  Særlingene muhammedanerne skal ignoreres og ikke inddrages i den daglige satire, humor, sarkasme univers som vi andre lever med og i.
  Synd vi skal udelukke en “race” som kun kan komme ind i vores samfund hvis de konventer, først da kan de få en ligeværdig behandling som os andre ellers er de helligt isoleret som ingen tør tale til, om, med for det er farligt! tænk på §266b…..

  Comment by li — April 20, 2012 @ 1:39 am
 2. De arabiske kvinder skal bare frigøre sig som de europæiske.
  De vil blive støttet af myndighederne, hvis de gør det, og de kan frigøre sig for den overtroiske “religion”, som mere er en del af mytologien end religion.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — April 20, 2012 @ 11:40 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress