Manure Sareen

Diverse — Drokles on April 18, 2012 at 3:52 am

Jeg ved at jeg intet originalt har at sige og bidrage med ved blot at kolportere BT’s historie om Manu Sareens indiske børnesvindel. Men jeg er nødt til det for jeg finder den lige så underholdende som en veltimet det-sagde-hun-også-igår - og dem bliver jeg aldrig træt af at gentage.

Kirkeminister Manu Sareen har sandsynligvis tjent mindst 117.500 kr. på sin børnebog ‘Iqbal Farooq og kronjuvelerne’.

Tidligere har ministeren ellers udtalt, at hans honorar for bogen reelt bortfaldt, fordi han skulle sende tre kr. pr. solgt bog til det indiske børnehjem Child Fund Association.

BT afslørede dog torsdag, at Manu Sareen aldrig sendte pengene til børnehjemmet, som i øvrigt ikke har hørt om Manu Sareen.

Og nu viser det sig altså, at Manu Sareens bankkonto har haft stor glæde af bogen, selvom han i 2008 påstod overfor Berlingske, at hans personlige økonomi ikke ville blive forbedret, fordi de indiske børn var vigtigere.

Manu Sareen er en tyv, han har stjålet fra de indiske børn. Han har indgået en kontrakt, hvor han lovede dem et honorar mod at deres ulykke skulle give ham reklame og udstyre ham med moralsk habitus - noget der er ubetaleligt i politik. De indiske børn leverede deres del af aftalen, men fik ikke deres løn. 12 piger kunne komme i skole for de 2o.ooo kroner, som de havde tjent ved at levere moralsk habitus til Manu Sareen, penge der ikke var hans, som han stak i egen lomme. Sareen berigede sig selv på at vigte sig med deres ulykke. Sareen er politikeren der befamler forældreløse børn og efterlader dem i skidtet, frarøvet håbet om en tilværelse.

2 Kommentarer »

 1. Manu Sarens svindel mod indiske børn kan ikke forbavse. Det er inders inderste væsen, der har talt.
  En mand med indisk baggrund der kun har været i Danmark fra 1970 og i 2012 advokerer for lukning af danske kirker må være et et mannekse af en særlig lav karat. Han ejer ikke menneskekærlighed.
  Hvad værre er, at en ægte dansker og en kirkens mand, biskop Peter Skov-Jakobsen velsigner disse kirkelukninger.
  Man bliver så sørgmodig.
  Mvh

  Comment by Joan Merete Jørgensen — April 24, 2012 @ 3:16 pm
 2. Rettelse i 2. linie:

  Det er en inders inderste væsen

  Comment by Joan Merete Jørgensen — April 24, 2012 @ 3:20 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress