Endelig er alt normalt i Mellemøsten

Diverse — Drokles on April 16, 2012 at 11:08 am

Situationen i de arabiske lande, dvs den måde araberne behandler hinanden på til daglig, er af en sådan karakter at 2 millioner arabere, fortrinsvis og meget betegnende mænd, er flygtet mod Europa. Den af os til magten bombede libyske regering raser mod bøsser, dens militser voldtager alt med en puls, begår etnisk udrensning og holder negre i bur. I Syrien forsøger man at udskyde borgerkrigen ved dels at forfølge de kristne og dels at provokere sine naboer. I ægypten vinder islamisterne styrke, fra centralmagten til periferien, ja overalt er sharia på fremmarch. Alt dette og mere til er nu normalt og trivielt og de eksperter som benægtede at den slags overhovedet kunne ske er nu igang med at forklare hvorfor det nu alligevel ikke er så galt igen. Nu er det arabiske forår ikke længere en begivenhed, men en permanent tilstand af arabisk normalitet. Så derfor er det tid til at se på den største forhindring for Verdensfreden. Fra Berlingske Tidende

Et overfald på en dansk aktivist i Jordan-dalen har ført til skarp kritik fra den israelske premierminister Benjamin Netanyahu.

Den pågældende officer er blevet suspenderet fra tjeneste, og det israelske militærs top kalder optrinnet ”alvorligt” og har bebudet en øjeblikkelig undersøgelse.

Uanset hvor mange der myrdes og torteres i den arabiske verden er det for intet at regne når en israeler smækker kolben op i tandsættet på en udenlandsk opvigler. Se selv de grusomme billeder af dette Holocaust på en dansk idealist, der bare vil verden det så godt at hen ikke er taget til Syrien, Libyen, Ægypten, Saudiarabien, Yemen….

Jeg kan se den video igen og igen.

2 Kommentarer »

  1. Sådan kan det gå, når man velfærdsmentaliteten til et brændpunkt og betragter de lokale myndigheder, som støttepædagoger. I hipster-universet er det sikkert horribelt og brutalt; http://www.youtube.com/watch?v=lVmmYMwFj1I

    Comment by Progressiv Idiot — April 16, 2012 @ 2:45 pm
  2. Tak for en dejlig sang Progressiv Idiot.

    Comment by Drokles — April 18, 2012 @ 12:20 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress