Showdown nærmer sig

Diverse — Drokles on August 29, 2007 at 8:21 am

Sidste års Muhammedstridstabere muslimerne er nu gået i kødet på svenskerne. Striden ligner den fra sidste år mod danskerne, men på oddset er muslimerne denne gang favoritter. Svenskerne har hele vejen op mod striden set ualmindelig sløje ud og regnes for en af de svageste folkefærd i Europa, når det kommer til selvopretholdelse. Svenskernes moral er traditionelt kollapset ved første tegn på potentiel muslimsk surmulen. Hvor lang tid det kommer til at tage for muslimerne  og hvor stor ydmygelsen vil være er nok det mest spændende ved den kommende strid. Fra Kristeligt Dagblad

 Muslimer i Örebro og resten af Sverige vil fortsætte demonstrationer imod avisen Nerikes Allehanda, der forrige søndag bragte en tegning af profeten Muhammed. På fredag finder demonstrationen efter alt at dømme sted foran den svenske avis’ kontorbygning i Örebro.

- Det bliver en stor demonstration, og det er det islamiske center, der skal organisere den, siger Jamal Lamhamdi, der er talsmand for Islamisk Kulturcenter i Örebro.

Organisationen skal nu søge tilladelse hos det svenske politi, og det vil gennemføre demonstrationen efter fredagsbønnen, en uge efter den første demonstration.

Ja muslimerne ser ud til at starte i god stil, den for dem kendte ukontrollerede offensiv, ligger altid og lurer efter fredagsbønnen, hvor de har siddet længe i ubehagelige stillinger og gejlet hinanden op. Luften vil emme af seksuelle frustrationer og mindreværd og det har svenskerne ikke et forsvar imod.

3 Kommentarer »

  1. Et land med kastrerede mænd kan ikke overleve.

    Comment by Kimpo — August 29, 2007 @ 11:12 am
  2. De har stadig “potente” Mona Sahlin. Mon ikke hun igen iklæder sig tørklæde, kryber for islamisterne hjemme og i Teheran, taler om mångkultur og hvem ved - giver de ækle danskere skylden.

    Comment by Als — August 29, 2007 @ 12:05 pm
  3. Hvorfor skulle hun ikke også det? Trods alt er vi jo onde og vil ikke omfavne de nye Herrer.

    Comment by Drokles — August 30, 2007 @ 12:27 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress