Eftergivenhed, vores værste karaktertræk

Diverse — Drokles on April 12, 2012 at 7:20 pm

En Dan Ritto fortæller BT hvorledes han blev stenet ud af Gellerupparken og ved læsning af koranen forvandlede sig fra formand for en multikulturel forening til islamkritiker. Og så tilføjer BT

B.T. er i dag blevet kontaktet af flere personer, der tager afstand fra Dan Rittos udsagn om, at Koranen direkte opfordrer til krig og terror mod ikke-muslimer. B.T. vil i den forbindelse gerne præcisere, at der alene er tale om en personlig opfattelse fra Dan Rittos side og at denne opfattelse står for Dan Rittos egen regning. Hans udsagn kan dermed IKKE tages som udtryk for hverken B.T.’s generelle holdning eller det faktiske indhold i Koranen.

Hvorfra ved BT at Dan Rittos udsagn ikke kan tages som udtryk for det faktiske indhold af koranen? Interviewer BT en mand om en del af virkeligheden i det danske samfund, som de antager som utroværdig?

Fra NIS

The Rijksmuseum in Amsterdam is distancing itself “from the significance” of a cartoon from 1683 which it is currently exhibiting. A furore arose in Turkish media.

The print shows the Ottoman sultan lying sick in bed after losing a pitched battle by Vienna. A remarkable detail is that the royal commode is beside the bed with the Koran next to it as toilet paper. Such prints were popular in Europe after the Ottoman defeat in the siege of Vienna.

Selvfølgelig skal man tage afstand fra historien og selvfølgelig skal man skamme sig over at have slået angriberne på flugt.

Fra Daily Mail

A university is considering ending the sale of alcohol on campus due to concerns from Muslim students.

London Metropolitan University could take action because a ‘high percentage’ of its students thought drinking was ‘immoral’, according to its vice chancellor.

Professor Malcolm Gillies raised the prospect of an alcohol-free campus after gauging the changing values from the influx of new students.

He said it would be unwise to ‘cling’ to a ‘nostalgic’ view where the vast majority wanted alcohol to be available and instead take account of diverging views.

Diversitet kræver forbud og engelsk kultur er blot nostalgi.

Fra Jyllands-Posten

En årelang grænsestrid mellem Canada og Danmark nærmer sig måske sin afslutning.

Det drejer sig om den territoriale konflikt om Hans Ø, der ligger ved den nordvestlige del af Grønland.

Den canadiske avis National Post skriver, at der nu ligger et forslag på bordet om at dele den blot 1,3 kvadratkilometer store og 100 meter brede ø ned på midten.

(…)

National Post skriver, at 42 procent af canadierne ønsker, at deres regering skal “følge en håndfast linje” i den territoriale disput, mens det kun gælder fem procent af danskerne.

Nåh ja, hvis de vil det mere skal de da også have land for fred uanset, hvad der er ret og rimeligt.

3 Kommentarer »

  1. Se5 mange gange tak for alle jeres komplimenter.Gry det er en bog med de besdte Vogue forsider igennem tiden. Mener den er fra bog og ide9! Den er super inspirerende og fantastisk.Josefine Mary toppen er faktisk en buksedragt med korte ben og er vintage :-)Pernille ansigst scrub og en ret skrap skintonic fra Clinique.Astrid fik det da jeg var 1 e5r og faldt ned i en ke6mpe vinflaske efter min barnede5b, derefter sprang det op da jeg lf8b ind i en df8rkam lille idiot :-)Jonas ne5 ne5 ;o) det har jeg desve6rre stort set aldrig!

    Comment by Martin — March 15, 2014 @ 4:37 am
  2. Lennart,Det jag tycker e4r me4rkligt e4r hur me5nga fyeiksr insisterar pe5 att basera sina teorier pe5 vad de upplever vara me4rkligt eller inte. Som Popper konstaterar se5 e4r alla paradigmskiften till en bf6rjan “me4rkliga” men efter ett tag se5 upplevs det som ne5got helt naturligt. Att le5ta fysisk teoribildning passera ett filter av me4rklighet tror jag de4rff6r inte pe5.Men detta e4r ju ockse5 vad den teoretiska fysiken till stor del har fattat. Idag e4r man i stort sett fri att hitta pe5 vilken me4rklig teoribildning man vill, e4ven om det ockse5 finns en del konservativa krafter som ogillar det.Om man bete4nker Carrolls synvinkel, att rumsdimensionerna e4r ett slags approximationer som inte har en fundamental existens se5 e4r omskalningar inte alls konstigt att te4nka sig. Det e4r bara att te4nka sig att det finns ne5got annat fundamentalt de4runder och i se5 fall ser jag inga problem med en teori som tille5ter omskalningar.Det finns ockse5 helt bisarra konsekvenser av en del matematik.. Om fysiken e4r matematik se5 e4r det ytterst me4rkliga mf6jligt utan tvekan.Hur Penrose kommer fram till det orkar jag inte riktigt le4sa. Jag gillar Penrose, han e4r visserligen lite skum, men han e4r inte dumt naiv i alla fall. Jag le4ser dock se4llan folk jag gillar. Jag e4r mer inriktad pe5 att ke4nna mina fiender..

    Comment by Marlies — February 26, 2015 @ 3:38 am
  3. Buenos días Sr. Giancarlos GiribaldiTengo la siguiente consulta el Servicio de Inspección Subacuatica de propulsión, como servicio de inspección el cual esta considerada en el CIIU 7422- Ensayos y análisis técnico cual no esta afecta al SPOT, pero de acuerdo al RS.N° 63-2012/SUNAT, si eta afecta al 9% estoy en lo correcto mi estimado, muchas gracias por la respuesta

    Comment by auto insurance quotes New York — April 1, 2015 @ 5:46 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress