Dagens mytoManu

Diverse — Drokles on April 12, 2012 at 1:47 pm

Det kalder Søren Pind Manu Sareen på baggrund af hans seneste forsideoptræden på BT

I 2007 skrev forlaget Sesam, i markedsføringen af Manu Sareen bestseller-børnebog ’Iqball Farooq og Kronjuvelerne’: ’For hvert solgt eksemplar af ’Iqbal Farooq og kronjuvelerne’ donerer Manu Sareen tre kr. til børnehjemmet Child Fund Association i Bangalore, Indien’. Og til Berlingske sagde Manu Sareen i maj 2008, at han ville give så mange penge, at ’mit honorar ryger’. ’Jeg glæder mig til at aflevere penge til børnehjemmet i efteråret. Det er min måde at bekæmpe ulighed i Indien på,’ sagde han. Men BT kan i dag afsløre, at Manu Sareen har beholdt stort set alle pengene selv.

En usympatisk og talentløs løgner, som Radikale Venstre har fundet værdig til at beklæde en ministerpost.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress