Vi stemte på Hamas og nu vil ingen lege - Waaaaaaaa…

islam — Sobieski on August 23, 2007 at 11:41 am

Der findes vel ingen der er bedre til at infantilisere palæstinenserne en Danmarks Radio, og der findes næppe et folk der indbyder mere til det.
Onsdag d. 22 bragte TV-avisen en tåreperser af de store, da konsekvenserne af sanktionerne mod terroriststaten Gaza skulle blotlægges. I følge ‘intellektuelle’ og journalister hedder sig at vestens vrangvilje overfor palæstinenserne, og araberne i det hele taget, har holdt disse kulturer på et tilbagestående stadie. Ikke detsto mindre er det lykkedes mennesker i disse kulturer at reproducere sig selv i en nærmest enorm skala. Læg mærke til antallet af børn på dette billede:

pallies-family.jpg

Nu er det at opfostre børn temmelig ressourcekrævende, og derfor kan jeg konkludere på baggrund af de muslimske storfamilier, at det ikke er pga. et udefra kommende kvælertag at disse samfund er sunket ned i pløret. DER ER RESSOURCER NOK!!! Spørgsmålet er hvad man bruger ressourcerne til.

“…FN advarer nu om at situationen er så alvorlig at den kan udvikle sig til en humanitær krise.”

Palæstinenserne lever i en kronisk selvpåført krise, men ingen kræver at de tager ansvar for egne handlinger.

… og efter halvandet år med økonomisk boycott der har gjort livet nærmest umuligt, og en boycott som USA, EU og dermed også Danmark står bag. [Skal udtales med harmdirrende alvorlighed]“

Ikke et ord om hvad palæstinenserne selv har gjort for at bringe sig selv i uføre, og ikke et ord hvad de kan gøre for komme på ret køl. Men kan man forvente andet af DR?

Se programmet ved at trykke her.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress