Lotte Heise og de virkeligt klamme

Diverse — Drokles on March 14, 2012 at 4:19 pm

I et indlæg i JP Aarhus argumenterer Lotte Heise for hendes støtte til en demonstration for tolerance. Lotte Heise siger at hendes tolerance stammer fra hendes gode opvækst, hvor man i skolen skulle se den “uhyggelige sort-hvide dokumentarfilm fra ghettoen i Warszawa“, som gav lille Lotte “mareridt om de stakkels mennesker“. Hendes “onkel havde været frihedskæmper“, hendes “enormt seje mormor havde gemt jøder i kælderen” og da “Martin Luther King blev dræbt i 1968, græd min mor højlydt” (eller måske demonstrativt?). Derfor konkluderer Heise: “Så tolerance har altid været en stor del af mit verdensbillede“. Lotte Heise bruger kun 473 ord på at fortælle hvor god og ydmyg hun er på en og samme gang. Det synes jeg er flot og for det skal hun have tak. Men jeg bliver alligevel forvirret. Heise er bekymret over en demonstration ugen efter, indkaldt af Danish Defence League mod “uhyrligheder begået af muslimer i islams navn og under dække af sharialov. En ideologi, som vi er meget imod, som ikke hører hjemme eller passer ind i europæisk kultur

Jeg synes simpelthen, at det er så mega klamt, at mennesket igen og igen i et eller andet ynkeligt forsøg på at skabe et fællesskab sætter sig over andre og gør sig selv bedre end dem.

Ordene her stammer dog ikke, som man jo skulle tro, fra Danish Defence League og deres syn på islamisk supremachisme med deres dyrkelses af rent og urent, halal og haram og jøderne skal have hovederne slået af og sår’n. Ordene stammer fra Heise selv med hendes anti-totalitære opvækst, hendes seje mormor med kælderjøderne, frihedskæmpende onkel og hendes mors tårer. Heises er nemlig så god at hun kan deltage i en demonstration i flok med andre der ligesom hende er bedre end Danish Defence League - for de er da for urene, jeg mener klamme.

1 Kommentar »

  1. Opfordring til Lotte Heise: Tag en hvid (brude)kjole på uden slør, hvorefter du rejser til Mellemøsten (i særdeleshed shariaområder) og blaffer rundt, alene, for, at demonstrere, at disse lande er civiliserede og inkluderende, i relation til Vestlig kultur. Vær en sand fredsdue,og sår’n, og bevis din uendelig godhed og de lokale troendes ditto. Ses!

    Comment by Progressiv Idiot — March 14, 2012 @ 4:57 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress