Et lille eksempel på et delt Danmark

Diverse — Drokles on February 24, 2012 at 5:53 am

Fra Lokalavisen

Mindst 15 gange har Susanne og Henrik Norling haft ubudne gæster på deres grund fra Røde Kors asylcenter for mindreårige flygtninge på Sjælsmark Kaserne.

“Det værste var, da vi solede os i haven med børn og børnebørn, og der pludselig stod to betjente, som havde anholdt en person på vores grund. Det var meget ubehageligt, især fordi børn og børnebørn var til stede,” fortæller Henrik Norling, som bor på Landsbyen, der ligger lige overfor kasernen og er en sidevej til Sjælsmarksvej.

(…)

Opråbet kommer nu især på baggrund af, at Udlændingestyrelsen har ansøgt Hørsholm Kommune om at få lov til at bruge Sjælsmark Kaserne to år frem i tiden som center for afviste asylansøgere og et mindre antal mindreårige flygtninge.

Inden sympatien og indignationen løber over med læseren så er der et desværre alt for typisk dansk ræsonnement man lige skal have med

“Humanitær indsats kan man som menneske bakke op om. Hvad skal de stakkels børn ellers gøre, de skal jo være et sted. Men det væsentlige er, at de har så lidt at foretage sig, og der er derfor ingen spørgsmål om, hvor de går hen. Det er til vores område og på vores grunde. Problemet er, at det ikke foregår spredt. Det foregår de samme steder hver gang ved vores små huse. Vi er ekstremt sårbare, fordi vi er et lille samfund. Vi har talt om, vi skal tage tyren ved hornet og sætte huset til salg. Men vi kan ikke holde skjult, at det her vil komme. Vi vil være stavnsbundet herude,” mener Peter Holst-Andersen.

Not in my backyard, thank you very much, men hvis bare vi kan fordele tyverierne, hærværket og intimideringen er alting i orden. Danmark hæger jo om sin store grad af lighed. Men se det skal jo nok komme, hvis man fortsat stemmer rødt for som asylnaboerne selv slår fast

“På centret siger de, at de tager det op til morgenmøder, men der kommer hele tiden nye asylansøgere til. De har ikke samme forhold til privat ejendomsret, og uden for kasernen er man på egen boldgade. Jeg ringer også til politi, men de kan ikke altid komme eller gøre så meget,” forklarer Flemming Schjødt-Eriksen.

Aint that the truth. Så hold ud kammerater og nyd jeres position som first movers så længe det varer.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress