Nyhedsavisen hykler

Pressen — Drokles on August 17, 2007 at 8:09 pm

Nyhedsavisen ser sig i sin gode ret til at benytte sig af metoder, som de rask væk sagsøger andre og mindre bemidlede for. Det er selvfølgelig den smålige og urimelige behandling Nyhedsavisen udsatte Kim Møller for, da han på Uriasposten indsatte et billede af en artikel fra Nyhedsavisen, som dokumentation for deres dårlige journalistik. Nyhedsavisen sagsøgte Kim Møller og med dansk journalistforbund svulmende pengekasse og faste stab af jurister i ryggen lykkedes det dem at skræmme Kim Møller til forlig. Men i dagens net-udgave af Nyhedsavisen kan man se denne nyhed

nyhedavisen1.jpg

Det handler om en amoralsk konkurence som ungdomsbladet Chili arrangerer, hvor man skal ydmyge sine venner og sende billederne ind til Chili, der så vil offentliggøre dem på sin hjemmeside. Psykisk Happy-slappin’ så at sige. Men Nyhedsavisen bringer et billede fra Chili’s hjemmeside på deres egen hjemmeside

nyhedavisen2.jpg

Jeg tvivler på at de har været høflige nok til at indhente tilladelse på forhånd.

2 Kommentarer »

  1. http://politiken.dk/politik/article417618.ece

    Politiken tager også bare screendump af avisen.dk - skal de også sagsøges?

    Comment by Den Hvide Rose — November 4, 2007 @ 12:13 pm
  2. Folk har fået en uvane med at trække andre i retten pga. bagateller. Så længe man ikke plagierer så burde man have lov at ’sakse’ lidt hist og her. Hvis man ikke vil have at folk bruger ens webside, så skal man lade være med at ligge ting på nettet.

    Comment by Sobieski — November 4, 2007 @ 1:45 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress