Obama’s tvivlsomme støtte til Israel

Diverse — Drokles on February 12, 2012 at 3:46 am

Fra Jyllands-Posten

Irans præsident, Mahmoud Ahmadinejad (…) lover at have atomprojekter klar og retter en bredside til ærkefjenderne Israel og USA, hvor Ahmedinejad udlægger sin egen form for sandhed og punkterer nogle myter og idealer, som han kalder det.

- Iran vil indvie vigtige atomprojekter i løbet af meget få dage. Samtidig vil landet aldrig give efter for vestlig tvang til at få standset dets atomaktiviteter, lyder det fra Ahmedinejad, der ikke kommer nærmere ind på indholdet af atomprojekterne.

(…)

- Iran har knust et nyt og moderne billede. Verdens arrogance (USA) og koloniherrer (Vesten) har for at kunne dominere verden skabt et billede kaldet det zionistiske regime (Israel), siger Ahmedinejad til de tusindvis af tilhørere.

- Grundlaget for dette billede er en historie, som kaldes Holocaust. Den iranske nation har med mod og klægt knust dette billede for at befri Vesten (fra at være fastlåst), tilføjer præsidenten.

Den slags kan venstrefløjen selvfølgelig ikke se og Hitler hører historien til. Men der er heldigvis andre end venstrefløjsere i dette land. Fra Jyllands-Posten

Danskerne tror ikke Irans præsident Ahmadinejad over en dørtærskel, når han hævder, at Irans atomprogram kun skal bruges til fredelige mål.

Flere end tre ud af fire danskerne er ikke i tvivl om, at Iran arbejder på at bygge en atombombe.

Samtidig er danskerne det folk, der er parat til at gå længst for at stoppe Ahmadinejads fremskredne muligheder for at sætte et atomsprænghoved på langtrækkende missiler i en tværnational undersøgelse fra YouGov, som metroXpress omtaler i fredag.

Vi går mod interessante tider, men i det mindste er der nogle der har øjnene åbne.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress