Ungdomshusets mentalitet

Diverse — Drokles on August 19, 2007 at 11:32 am

Der ligger en lærerig video på Youtube om Dansk Folkeparti. Partiet er i titlen omdøbt til Folkepsykopatisk Parti og videoen er et opgør med den politik som Dansk Folkeparti står for samt tendenser i samfundet. Den er lavet af noget der heder Sort Kapel som er en del af miljøet omkring Ungdomshuset.

[youtube]HN5L_S1-uKY&mode=related&search=[/youtube]

Filmen arbejder meget med modsætninger, det onde der truer det gode. Det onde er et fedt, der deprimerende nok har magten gennem løgne overfor folket. Der ligger ingen reflektion over hvorfor folket er så dumt, at de ikke kan indse det, det er en indlysende præmis. De gode er ofrene for det onde og så de, der tager kampen op de progessive unge. De onde er - selvfølgelig alle der ikke tilhører venstrefløjen - som følger (og husk de hænger sammen, det er meget vigtigt):

Le Pen, Thatcher (ja hende fra firserne), Ruth Evens, Pinochet, Berlusconii, Jörg Haider, Arnold Swarzenegger (indvandreren der blev guvenør), Rumsfeld, George Bush (der er det helt store dyr i åbenbaringen), Anders Fogh, Johnny Hansen og Bent Jensen.
Både Johnny Hansen og Bent Jensen får en særlig plads, da filmen spekulerer i om Pia Kjæsgaard har seksuelle fantasier om de to mænd. Det er altid noget med sex når venstrefløjen omtaler sine modstandere.

Dank Folkeparti er som sagt det onde selv, jævnfør deres hovedrolle. For at vise hvor onde Dansk Folkeparti er associeres der til andre onde mennesker, der så selv bliver onde af at være i selskab med Dansk Folkeparti. Associationskarrusellen kører i højeste gear.

Filmen hviler meget på at et billede sige mere end tusinde ord (og lyver derfor lige så kraftigt) og at sammenstille mennesker og begivenheder ude ag kontekst skamrides så det er en fornøjelse. Efter at have vist en parade af skurke til tonerne af rebelsk musik dvæler filmen efterfølgende ved flotte billeder af forhutlede flygtninge og sultne negerbørn, de onde menneskers ofre. Ligeledes vises dagligdagen i Irak ved sårede på vej til hospitalet overfor billeder af amerikanske soldater i kamp, som om det er dem der har skudt dem. De fleste irakere dør tragisk nok for andre irakere mener at de har den forkerte tro, men nok om det.
Imellem billederne er der tekst som fra stumfilm, til at give billederne dybere indhold. Et udsagn fra Jesper Langballe om ofrene for et kommunistisk system (måske Sovjet, det fremgår ikke af udsagnet) Efterfølges af denne bizare tekst

er-det-bevist.jpg

Øh ja! Faktisk er der flere der er død af marxistisk styre end krig i det tyvende århundrede.

Dansk Folkepartis indvandrerskepsis bunder ifølge filmen i ren racisme

racerene-personer.jpg

Faktisk så racistisk at de er nazister
gaskamre.jpg

Efterfulgt af et grusomt billede af menneskestakke fra krigen i Bosnien……. en etnisk konflikt. Jeg er overrasket over at de modstod fristelsen til at slutte sætningen med ; …smidt i gasCamre. - asocialt og nazistisk? Som om det ene ikke var nok.
Filmen er tydeligvis lavet af amatører, men de har haft noget på hjertet og deres entusiasme skinner tydeligt igennem. Derfor kan man også få noget ud af den, hvis man vil forstå deres absurde verden.

Finalen i filmen indledes med et citat fra Pia Kjæsgaard, hvor hun siger at det er Danmarks fremtid det gælder. Filmen tager hende på ordet og tilføjer et DERFOR hvorefter der er klip til gadekampene om Ungdomshuset.

billede-11.jpg

Og der sluttes med de foruroligende ord Kampen er først lige begyndt!

9 Kommentarer »

 1. Godt set Drokles, du er som vanlig uhyre skarp og reflekterende.

  Rødhuderne…. er som vanlig ude med øksen, men det er jo selvklart i deres verdens billed, jeg undre hvilke forældre der har skabt dem, en eller anden dysfunktion må være en forklaring fordi de forsætter op i deres alder, det er ikke bare en 14 års vilfarelse, næ nej den bliver ved, der en eklatant mangel på fornuft, overvejelse, indsigt i verden som den er skruet sammen.

  Comment by Per N — August 19, 2007 @ 12:10 pm
 2. Jeg tror meget på at der går en lige linie fra deres forældre, når det kommer til asocial opførsel. Hvem har ellers lært dem at kræve så meget til sig selv?

  Comment by Drokles — August 19, 2007 @ 10:00 pm
 3. Rigtig mange af disse primitive snotunger er møgforkælede børn af akademiker(flipper)forældre. De sætter en ære i at være unuancerede - man skulle jo nødig virke som en desillusioneret tvivler i et miljø, hvor det er vigtigt, at være blevet arresteret med de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt. Der er en udpræget mind-control i det miljø.
  Disse unge mennesker er ekstreme; i deres holdninger, i deres historieløshed og i deres ensporethed

  Comment by EAM — August 21, 2007 @ 6:21 pm
 4. Jeg fatter ikke at man kan have de holdninger som pia, johnny og de andre fucking nazisvin har!!

  Comment by Ungeren! — August 25, 2007 @ 11:25 am
 5. Jamen Ungeren dog. Det må være hårdt for dig, hvis du virkelig mener, at du lever i en verden med så mange “fucking nazisvin” og sympatisører der stemmer på dem at de udgør et flertal landets befolkning.

  Pia og Johnny har ikke de samme holdninger. Johnny er nazist og værdisætter mennesker og efterfølgende opbygger et hieraki efter en raceteori. Pia er demokrat.

  Comment by Drokles — August 25, 2007 @ 11:34 am
 6. Selvom der kun var én nazist i verden, ville det stadig være en for meget. Det kan godt være at der er mange andre mennesker i verden, men der er stadig for mange nazister.

  Og med hensyn til Pia: Det kan godt være at hun ikke selv synes at hun er nazist, men når man hader et folkefærd så meget som hun gør, er man da nazist.

  Comment by Ungeren — August 27, 2007 @ 9:08 am
 7. Jeg fatter heller ikke den totalitære drøm, Ungeren. Men jeg har heller ikke den store forståelse for grupper der som Ungdomhusets autonome, benytter sig af ganstermetoder og kun lever i egen selvretfærdighed. Filmen herover romantiserer ikke bare vold, plæderer for at stjæle fremfor producere og lyver groft om andre mennesker, den er også benægter af folkemord.

  Pia er ikke nazist, du er muligvis uenig med hende, men hun er ingen nazist og dit postulat om et særligt had til et folkefærd (hvilket folketfærd er det i øvrigt du taler om?) er kun det; et postulat fra din side.

  Men det er også en farlig devaluering af det historisk meget vigtige ord nazist. Hvis gud og hver mand kan kaldes nazist, fratager du ordet dets farlighed og er derfor med til at normalisere Hitler og hele nazismen. Du kan forestille dig en diskussion, hvor du beskylder et bestemt parti for at være nazister, hvortil din far med et træk på skulderen svarer; nåja, de har en god mediepolitik og det interesserer mig jo meget.

  Kære Ungeren. lad være med at tro at man kan skjule intellektuel dovenskab bag kraftudladninger. Og pas på med selvretfærdighed og selvsuggestion.

  Comment by Drokles — August 27, 2007 @ 2:01 pm
 8. Godt at se at noget gider gå ind i kampen for at prøve at slippe af med DF! De besudler de danske værdier hvilket jeg mener er at man er åben og imødekommende mod folk i nød! Ligesom vi ville forvente at få hjælp hvis der udbrød krig i DK! Den har de da ik fattet!

  Keep up the good work! ;)

  Comment by Immortal — May 12, 2009 @ 9:35 pm
 9. Jeg tror i modsætning til dig Immortal og Dansk Folkeparti ikke på begrebet “danske værdier”. Danskerne er et kulturelt og historisk fællesskab, som over tid har dyrket skiftende værdier efter forgodtbefindende. At man i Danmark i dag har bløde værdier gør ikke tidligere tiders kontante afregning mindre dansk.

  Men jeg er enig i Dansk Folkepartis værgen for sig når det gælder de absurde postulater om at være i nød. Den største del af indvandringen fra muslimske lande er sket gennem familiesammenføringer og har således intet med nød at gøre, men af bekvemmelighed.

  Det er derfor ironisk når du taler om en krig, der kunne udbryde i Danmark for hvem skulle da slås? Mit gæt vil være muslimerne og de venstreekstreme mod ros (som vi altid sagde hjemme på strassen).

  Comment by Drokles — May 12, 2009 @ 11:37 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress