Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Tysk klimatvivl


Tysk klimatvivl

Diverse — Drokles on February 8, 2012 at 6:36 am

Det er en historie, som i længden er for god til at lade ligge, den manglende varme midt i frygten for varmen. Der er gennem et par årtier opbygget en religiøs stemning om udsigten til en klimakatastrofe, som gennem anklager om kætteri, hvilket i ånden af religiøs sækularisme kaldes benægtelse, og anklager om at stå i ledtog med Belzebub, som er olieindustrien i første række og almindelig kapitalisme/driftighed i anden række. Og ingen har i den stemning lyst til at udtrykke sine anelser og tvivl for den der står alene bliver oftest knust. Men det varer ikke ved. På et eller andet tidspunkt er der en dreng, som siger at kejseren går rundt i bar røv og dolk og jo længere han siger det jo mere rører mængden på sig, nogle fniser og enkelte kommer med spæde tilkendegivelser. Og så er katten ude af sækken.

Forleden henviste jeg til en aftagende interesse for klimakatastrofen i både USA og England. Nu ser det også ud til at falde i økologiens moderland Tyskland, hvor kun 31% mener at klimaet udgør et usædvanligt problem. Men tvivlen vinder ikke kun frem blandt de svedende masser. Også tidligere klimatro støtter falder fra, som Dr. Fritz Vahrenholt. Han har sammen med geolog og palæontolog Dr. Sebastian Lüning skrevet den skeptiske bog Die Kalte Sonne, som endnu inden udgivelsen er strøget ind i top 10 på Amazon.de’s bestsellerliste, som No Tricks Zone fortæller

Undeniably there’s a feeling that the stars are now aligned, the mood has swung, and key players are changing their minds. As FOCUS reports, even the most die-hard of warmists are converting, or at least softening their tones. Prof. Fritz Vahrenholt, a renewable energy expert, was once one of the fathers of the modern green movement in Germany and believed everything the IPCC preached – until 2 years ago. FOCUS writes:

Fritz Vahrenholt, one of the fathers of the green movement, no longer trusts the forecasts of the IPCC.”

and FOCUS tells us why, quoting Vahrenholt:

Doubt came two years ago when he was an expert reviewer of an IPCC report on renewable energy. ‘I discovered numerous errors and asked myself if the other IPCC reports on climate were similarly sloppy.”

In his book he explains how he dug into the IPCC climate report and was horrified by what he had found. Then add the 10 years of stagnant temperatures, failed predictions, Climategate e-mails, and discussions he had with dozens of other skeptical elite scientists. That was more than enough. FOCUS quotes:

I couldn’t take it any more. I had to write this book.”

For de tyskkyndige er der er interview med Varenholdt på Welt Online. Vahrenholdt blev bl.a rystet over at læse Andrew Montfords essentielle The Hockey Stick Illusion, som nøgternt afdækker et forsumpet forskningsmiljø. Og også andre forskere, som ellers har talt varmt om klimaet bløder op på deres udtalelser.

A few days after Schellnhuber’s admission, Vahrenholt and Edenhofer were both at a press conference in Munich, where Vahrenholt claimed that temperatures had not risen in a decade and that they would likely cool a bit in the future. FOCUS tells us Edenhofer’s reaction:

Edenhofer did not wish to contradict, even when requested.”

Medierne kan som sagt ikke i længden sidde den slags overhörich og udover Welt Online har Bild en artikelserie i tre dele, som indledes med overskriften Die CO2 Lüge, hvor de påstår at klimaalarmismen er uden grundlag. Fra No Trick’s Zone

The widely read Bild will follow with the rest of the series in the days ahead. In part I today Bild presents “What the IPCC of the UN doesn’t tell you.” Bild asks “what if the IPCC is wrong? Can we really blindly trust these experts? Are they really independent?”

Bild then writes:

The phenomenal prognoses of heat from the IPCC are pure fear-mongering.”

The Bild series is sure to cause radical environmentalists to seethe and lash out. Expect an all-out assault in the days and weeks ahead. Already the reaction from activists has been swift and virulent – though they have yet to read the book.

They never wanted the debate – and now the dam has broken

And the floods of skepticism are sweeping over the country. Worse, Germany’s flagship weekly news magazine Der Spiegel today also featured a 4-page exclusive interview with Vahrenholt, where he repeated that the IPCC has ignored a large part of climate science and that IPCC scientists exaggerated the impact of CO2 on climate. Vahrenholt said that by extending the known natural cycles of the past into the future, and taking CO2?s real impact into effect, we should expect a few tenths of a degree of cooling.

For lige at kippe lidt med Dannebrog bliver danske Svensmarks forskning nævnt her og der som en uimodståelig modvægt til FNs Klimapanels propaganda. Watt’s Up With That har ligeledes refereret til den tyske udvikling i debatten og koblet det sammen med Tysklands ambitiøse energiomlægning

Dr. Guenter Keil’s report focusses in detail on the amazing absurdities of Germany’s Renewable Energy Feed-In Act and the country’s utopian Energy Transformation. The government, through intrusive meddling and ballooning bureaucracy, has maneuvered Germany’s energy supply system into a vicious death spiral: the more the government intervenes, the greater the mess becomes. And the greater the mess becomes, the more the government intervenes! Dr. Keil concludes:

“Germany’s energy transformation has already failed. For Germans, the outlook is bleak. …the planned mismanagement is heavily damaging the economy and will fail spectacularly some years later because its economic and social costs will have become unbearable. The question remaining open is how many billions of euros will have to be destroyed before a new energy policy (a new energy transformation?) picks up the shattered pieces.”

So it’s no wonder that according to a survey of experts from 21 national committees by the World Energy Council, 0% said they could imagine their own country completely taking over the German political approach. An equal number believe Germany will reach its stated targets.

Germany’s model will serve as a classic lesson on how not to handle energy production and management.

I oktober ville addministrerende direktør for Vestas i en kronik i Politiken, anglede efter skatteydernes penge, hvilket han kaldte ‘rammebetingelser’. ‘Rammebetigelser’ er

..globalt set, den eneste måde at løfte milliarder af mennesker ud af fattigdom på gennem udvidet bæredygtig økonomisk aktivitet, mens den grønne vækst samtidig vil mindske virkningen på Jordens begrænsede ressourcer i en voksende økonomi.

Vi er derfor nødt til at handle nu for at skabe grundlaget for en grøn økonomisk forvandling, der vil føre til en bæredygtig model for økonomisk vækst.

Men i Danmark har vindmøllerne svært ved at klare sig i, ja i modvind.

Den negative udvikling i vindmølleproducenten Vestas’ økonomi kommer nu til at koste et hoved i selskabets øverste liste.

Henrik Nørremark, koncernfinansdirektør og viceadministrerende direktør, er tirsdag aften blevet fyret, oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

(…)

Vestas har den seneste tid været i økonomisk modvind med to nedjusteringer af selskabets resultatforventning i løbet af få måneder.

I slutningen af oktober måtte selskabet skrue ned for forventningerne til resultaterne for 2011 på grund af problemer på en fabrik i Tyskland.

Jeg skal ikke være investeringsrådgiver, men hvis man vil købe vindmølleaktier er det nok mere relevant at læse de politiske vinde frem for at studere virksomhedernes nøgletal, det er jo skat…øh rammebetingelser hele industrien drives af. You don’t need a weatherman to know wich way the wind blows.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress