180 Grader med emminent pointe

Diverse — Drokles on August 17, 2007 at 8:27 am

Fra ja, som sagt 180 Grader

Enhedslistens menneskesyn tillader de asociale, de der ikke vil yde noget, at leve et rigt og materielt sorgfrit liv, ved at andre, som gerne vil yde, tvinges til at arbejde for dem. Det er en moderne form for slaveri. Det foregår ikke ved, at pisken svinges i bomuldsmarkerne, men ved at man med trussel om fængselsstraf presser de arbejdende til at betale en betydelig del af deres indkomst til de ikke-arbejdende.

(…)

 Det menneskesyn, som hersker hos Enhedslisten, er dybt usympatisk. Det er et menneskesyn, som tillader de asociales udbytning af de produktive, og det er et menneskesyn, som vil fratage store dele af landets indbyggere deres værdighed, fordi man vil lade som om, de ikke er i stand til at yde noget som helst, som der er grund til at efterspørge.

Nemlig. Hvornår fanden er det blevet fint at være en stor lort, der ikke vil deltage aktivt i fællesskabet?

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress