Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Endnu en chance for at redde klimaet, eller redde sig noget toldfrit og eventuelt en dårlig


Endnu en chance for at redde klimaet, eller redde sig noget toldfrit og eventuelt en dårlig

Diverse — Drokles on November 29, 2011 at 7:23 am

De fleste kommentatorer spår et magert resultat af klimaforhandlingerne ved COP17 grundet alle andre end EU’s vrangvillighed til at lade sig spænde for en europæisk selvtugtelsesvogn. Dan Jørgensen anerkender også en politisk virkelighed, som han henkastet bebrejder amerikanerne, men prøver alligevel at holde fanen højt og vil ”så længe der overhovedet er en chance at redde klimaet – kæmpe for at holde gang i forhandlingerne“. Det er en nobel mission sådan at ville redde klimaet, som måske forsvinder uden Dan Jørgensen stålsatte indsats. Dan selv…

…drager [...] til Durban om en uge. Og vi i EU-Parlamentets delegation er faste i kødet. Vi kæmper benhårdt for at verdens rige lande skal give flere penge til verdens udviklingslande, i støtte til tilpasning til klimaforandringerne.

Det bliver sikkert også dejligt i Durban, som Fred Singer beskriver det i American Thinker

But the 10,000 or so Durban attendees — official delegates, U.N. and government officials, journalists, NGO types, and other hangers-on — will have a grand old time: two weeks of feasting, partying, living it up in luxury hotels, and greeting old friends at this 17th reunion — all at someone else’s expense. Statesmen will arrive on the last day to sign important-sounding communiqués and quickly depart before having to explain just how they will “save the climate” and humanity.

God fornøjelse Dan. Inden Singer når så langt ridser også han perspektiverne op for en ny aftale

 Things don’t look promising for the perennial climate confab which convenes in Durban, South Africa today. There is little chance of extending the expiring 1997 Kyoto Protocol to reduce greenhouse-gas emissions. Kyoto has turned into a giant international scam that has already wasted hundreds of billions, with little to show for it; in fact, the increase in atmospheric levels of greenhouse gases has been accelerating.

What brings nearly 200 delegations together is a dream — the forlorn hope that developed nations who have ratified the Protocol will come up with a $100-billion-per-year aid program. This is supposed to allow developing nations to adapt to the putative climate disasters that the IPCC, the U.N.’s climate-science panel, has been predicting for more than 20 years. The U.S., which never ratified Kyoto, is expected to supply the lion’s share of this subsidy. Fat chance; just look at the polls and listen to the statements from leading Republican presidential candidates who denounce these disaster predictions as “hoax” and “poppycock.”

Og det er skriften på væggen verdens ledere er begyndt at kunne se. Op til klimatopmødet i København blev en mængde interne emails mellem centrale klimaforskere i FN systemet lækket og for et par uger siden blev yderligere 5.000 emails lækket, som tegner et alt andet end seriøst billede af det ubetvivlelige konsensus. Eksemplerne er mange, men Forbes ridser ganske godt essensen op

Three themes are emerging from the newly released emails: (1) prominent scientists central to the global warming debate are taking measures to conceal rather than disseminate underlying data and discussions; (2) these scientists view global warming as a political “cause” rather than a balanced scientific inquiry and (3) many of these scientists frankly admit to each other that much of the science is weak and dependent on deliberate manipulation of facts and data.

Regarding scientific transparency, a defining characteristic of science is the open sharing of scientific data, theories and procedures so that independent parties, and especially skeptics of a particular theory or hypothesis, can replicate and validate asserted experiments or observations. Emails between Climategate scientists, however, show a concerted effort to hide rather than disseminate underlying evidence and procedures.

“I’ve been told that IPCC is above national FOI [Freedom of Information] Acts. One way to cover yourself and all those working in AR5 would be to delete all emails at the end of the process,”writes Phil Jones, a scientist working with the United Nations Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), in a newly released email.

“Any work we have done in the past is done on the back of the research grants we get – and has to be well hidden,” Jones writes in another newly released email. “I’ve discussed this with the main funder (U.S. Dept of Energy) in the past and they are happy about not releasing the original station data.”

Ikke et konsensus man ville købe en brugt bil af. Med mindre man er Dan Jørgensen, som håber på at tørre regningen af på os andre, mens han handler toldfrit. Eller Politikens leder

Intet tyder på, at problemet med menneskeskabte klimaforandringer er mindre, end vi troede, eller at vi er ved at løse det. Tværtimod.

Virkningerne af klimaændringer og ekstremt vejr mærkes allerede overalt på Jorden, og udledningen af drivhusgas stiger med uformindsket hast.

Erkendelsen af, at vi står over for et gigantisk problem, har ikke ført til en spirende enighed om, hvad vi skal gøre ved det, og forventningerne til COP17, der begynder i Durban i dag, er i bund.

Der er noget Ole-Sohn-kysser-Honecker-tillykke–med-de-fyrre-år over stemningen. Selv om det i disse tider vælter frem med oplysninger om, hvor utroværdigt klimapanelet er holder man stadig nagelfast i klimapanelets fortælling. Det slutter vel først når pengestrømmen rinder ud, ligesom for Sohn. BBC, som har vedtaget at klimaforandringer var virkelige og menneskeskabte, den eneste videnskabelig teori der nogensinde er vedtaget som et politisk faktum viser sig også at være sunket ned i klimapanelets indavlede klakører fortæller Daily Mail 

For example, Professor Phil Jones, the head of the CRU, admitted there was no evidence that the snows of Kilimanjaro were melting because of climate change, and he and his colleagues agreed there were serious problems with the famous ‘hockey stick’ graph – the depiction of global temperatures that suggests they were broadly level for 1,000 years until they started to rise with industrialisation.

But although there is now more scientific debate than ever about influences on climate other than CO2, prompted by the fact that the world has not warmed for 15 years, a report from the BBC Trust this year compared climate change sceptics to the conspiracy theorists who blame America for 9/11, and said Britain’s main sceptic think-tank, the Global Warming Policy Foundation, should be given no air time.

The man at the centre of the BBC-UEA web is Roger Harrabin, the Corporation’s ‘environment analyst’, who reports for a range of programmes on radio and TV.

Last week The Mail on Sunday revealed that in 1996, he and his friend, Professor Joe Smith of the Open University, set up an informal two-man band to organise environment seminars for BBC executives.

Known as the Cambridge Media Environment Programme (CMEP), it operated until 2009, and over three years (2002 to 2005) received £15,000 from the Tyndall Centre. Mr Harrabin did not derive personal financial benefit, although Prof Smith was paid.

Ånden er ude af flasken. Det er ikke blogs, men aviser og tidsskrifter, som har taget historien op med nonchalante formuleringer som “the fact that the world has not warmed for 15 years” og det varsler de sidste tider for klimahysteriet.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress