Bagved sad jøden

Diverse — Drokles on November 19, 2011 at 3:53 am

Michael Jeppesen har vakt opmærksomhed ved under sit radioprogram på den nye radiokanal 24/7 at have våndet sig over “den skide jødelobby”. Jeppesen medgiver at udtrykket er lidt upræcist, for at tale lidt Thorningsk da “det ikke [er] alle jøder der lobbyer for, at Israel skal kværne hen over Palæstina” og siger at han “kunne også have sagt en skide Likud-lobby”. Men nu sagde han altså jøde og hvad hjertet er fuld af løber munden over med. Jeppesen siger videre til Kristeligt Dagblad

“Mine tanker med mit program udsprang udelukkende ud fra Obamas kovending i forhold til Palæstina-politikken, og at Villy Søvndal få dage inden havde stemt blankt i Unesco til Det Palæstinensiske Selvstyre, selvom han havde gået til valg på, at han ville gå forrest i forhold til kampen for Palæstina. Og det er jo ret vildt, at der kan sidde nogle Likud-sympatisører og få Villy til at mene noget andet. Han er jo vores lille Obama.

I Zions Vises Protokoller sidder der bag magten altid en jøde og hvisker løgne i øret - ikke alle jøder sidder der, men nok til at udgøre et verdensomspændende net. Når Villy og Obama således skifter politik når de kommer til magten er derfor ikke almindelige løftebrud eller naturligt ændrede prioriteringer fra det ideale til det pragmatiske, som den almindelige politiske analyse kan gennemskue. Når det drejer sig om Israel kræver det en tilstedeværelse af en særlig og mystisk ondsindet kraft, som fordrejer verden væk fra sin naturlige orden.

3 Kommentarer »

 1. Det totale brud

  Som bagsiden på Weekend avisen, denne uge, spøgte med, at det primært var journalister boende i Kartoffelrækerne på Østerbro, stemmende lidt til venstre for midten og venner med Michal Bertelsen der var blevet ansat på 24/7,
  well så meget for monopol brudet!
  mvh.
  Historyman

  Comment by Historyman — November 20, 2011 @ 12:45 am
 2. Jeg har endnu til til gode at høre 24/7, men det virker som et nyt P1 blottet for research.

  Comment by Drokles — November 20, 2011 @ 2:09 am
 3. De der, måske lidt naivt, havde ventet et borgerligt alternativ med 24/7 er da blevet slemt skuffede.

  #2, Du er ikke gået glip af meget, “et nyt P1 blottet for research” er vist meget dækkende.

  Comment by PBr — November 20, 2011 @ 9:46 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress