Nigel Farage med et par borgerlige ord

Diverse — Drokles on November 18, 2011 at 12:05 am

Farages historiske tråde mellem Nazityskland og dagens Tyskland er lidt vel friske, men ellers er hans verbale bitch-slapping af bureaukratismen herlig i en tid med fesne Euroanalyser.

3 Kommentarer »

 1. Netop det med Tyskland kunne han ærligt talt ikke være bekendt. Han er en langt bedre retoriker med en langt bedre sag end at skulle forfalde til den slags billige tricks.

  Han har i øvrigt før ladet en antydning falde om muligheden for voldelige opstande mod EU, og det gavner ikke.

  Men ok, han er jo englænder og taler jo ikke til parlamentet med til hans vælgere hjemme i England, og det er jo fair nok.

  Comment by Mikael — November 18, 2011 @ 5:28 pm
 2. Det er nok meget engelsk at tale således om gamle fjender, men nu befinder vi jo os i en global verden og så skal man passe på….ups, er det min tankerække?

  Comment by Drokles — November 20, 2011 @ 5:22 am
 3. Selvom hans stil er meget underholdende, så er problemet med den engelske EU-modstand(i hvert fald i hans aftapning), at den er temmelig populistisk.

  At Tyskland dominerer rent økonomisk skyldes, først og fremmest, at den politiske klasse i Tyskland ikke er nær så underlødig som i flertallet af de andre europæiske lande.

  Det er jo ikke fordi UK har imponeret med finansiel disciplin op til krisen. Men de kære briter er ikke ydmyge i særlig mange henseender.

  Comment by EAM — December 4, 2011 @ 5:49 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress