Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Will someone please think of the children!


Will someone please think of the children!

Diverse — Drokles on November 16, 2011 at 11:36 am

Vi har alle vores højtider og som vi andre pynter op til Jul, fremkommer klimamafiaen traditionen tro med deres værste advarsler op til klimatopmøder. Derfor var det også seasons greetings da det internationale energiargentur IEA advarede om at vi kun har fem år endnu førend klimaet løber løbsk, som Jyllands-Postens artikel formulerede det.

Baggrunden er stigende CO2-udslip og øget afbrænding af kul og olie.

- Bekymring over økonomien har fjernet opmærksomheden fra energipolitik. CO2-udslippet nåede rekordhøjde i 2010, og udgifterne til olieimport er også tæt på rekordniveau. Den billige olies æra er ovre, siger Birol.

Frem mod 2035 vil energibehovet vokse med en tredjedel, vurderer IEA. Kina og Indien efterspørger masser af kul, og der er samtidig usikkerhed om leverancerne fra de olierige lande i Mellemøsten og Nordafrika.

Det var noget som Dan Jørgensens kunne bruge da han under den uironiske overskrift udmåler “Fem år til at redde verden“.

Det International Energiagentur (IEA) har netop offentliggjort sin årlige rapport, World Energy Outlook. Og det er skræmmende læsning. Konklusionen er at vi har travlt, hvis vi skal redde verden fra katastrofale klimaforandringer.

IEA skriver, at verden allerede har lukket 80 % af de drivhusgasser ud i atmosfæren der er plads til, hvis vi skal holde temperaturstigningen i verden under 2 grader (sammenlignet med før industrialiseringen).

Dvs. at vi inden for de næste 5-6 år skal igangsætte en omfattende revolution i den måde vi forbruger og producerer energi på.

Jørgensen der påstår at have “hørt en gletcher smelte” er selvfølgelig en idiot. IEA refererer til “videnskabsmænd”, som ikke er dem selv, nemlig FNs klimapanel. De tilføjer så deres vurderinger af udviklingen i energibehov af hvilket udledningen af drivhusgasser let beregnes og voila, Jorden går under i morgen. Det er der selvfølgelig ikke noget i vejen med andet end at disse videnskabsmænd selvfølgelig tager fejl, hvilket er såre menneskeligt. Men rapporten fra IEA som dumme Dan mener bekræfter hans påstande om en snarlig katastrofal uafvendelighed (klimaet er pr. definition uafvendeligt) er ikke en bekræftelse på noget som helst, men en reference til FN’s Klimapanel. Rapporten tager altså afsæt i den samme løgnefabrik, hvor Dan Jørgensen også parkerede sin hjerne for en del år tilbage og at andre gentager den samme påstand gør den ikke mere sand, men os andre mindre lydhøre. Og så til gentagelserne. Real Science minder os

A senior environmental official at the United Nations, Noel Brown, says entire nations could be wiped off the face of the earth by rising sea levels if global warming is not reversed by the year 2000. Coastal flooding and crop failures would create an exodus of “eco-refugees,” threatening political chaos, said Brown, director of the New York office of the U.N. Environment Program. He said governments have a 10-year window of opportunity to solve the greenhouse effect…

Ja, det var dengang i 1989, at man troede at nu var enden nær. År 2000 blev nu ikke undergangen, men det omtrentlige tidspunkt, hvor temperaturen stoppede med at stige. Grafen herunder viser limahysteriets egen godfather, James Hansen’s oprindelige skrækscenarie, som alle andre skrækscenarier hviler på. Fra Real Science

screenhunter_11-oct-14-04311

Den grønne graf er den faktiske måling af klodens temperatur tegnet ind på NASA’s projektioner fra 1989. Som man kan se er virkeligheden koldere end det koldeste scenarie og det koldeste scenarie var under forudsætning af at man i 2000 helt var stoppet med at udlede CO2. I stedet accelerede man udledningen bl.a. ved kinesernes og indernes gryende bilisme og det er denne biludvikling og medfølgende stigende levestandard for de gule og brune mennesker i Asien, som der nu advares imod. Da jeg var ung gik rygtet at alle jordens skove ville forsvinde hvis kineserne begyndte at bruge wc-papir. Tjah det var dengang.

Men limhjernen Dan Jørgensen fik en række modsvar på sit selvretfærdige og hysteriske indlæg og det fik ham til tasterne med den endnu mere fjollede overskrift “Fem år til at redde verden II”, der er sammenligneligt med “Ulven kommer - igen” med endnu et vægtigt bevis, nemlig et interview med en af Danmarks førende klimaforskere Eigil Kaas. Med spørgsmål som “Klimaskeptikere påpeger, at vi lige har haft en meget kold vinter, og at temperaturen ikke stiger år fra år. Hvad siger du?” svarer Kaas bekræftende på Jørgensens påstande, hvilket Jørgesen bruger til at afvise at “Kaas lyver” - det er niveauet for Dan Jørgensen der med udtryk som “uvidende” og “nægter at se” karakteriserer skeptiske observatører af FN-’s Klimapanels arbejde og derfor selv gør sig fortjent til mine lidet flatterende adjektiver. Kaas er en forstandig mand med stor viden og indsigt, men alligevel tilføres der intet nyt i debatten

Det internationale klimapanel, IPCC, vurderer derfor i sin seneste rapport, at det er meget sandsynligt, at mennesket er hovedansvarligt for den opvarmning, der har fundet sted siden midten af 1970?erne.

Det hører med til historien, at der også er gennemført simuleringer, hvor der udelukkende er medtaget naturlige klimapåvirkninger, dvs. sol og vulkaner, og at der ifølge disse ikke skulle have været nogen opvarmning - faktisk snarere et lille fald i temperaturen - siden 1960. Konklusionen er, at menneskets klimapåvirkninger næsten helt sikkert har været hovedårsagen til den begyndende globale opvarmning, vi har været vidne til i de seneste årtier. Specielt har der i de seneste 10 år været ekstreme hedebølger - fx Europa 2003 og Rusland 2010 - og voldsom nedbør, fx Pakistan 2010, som i hvert fald delvist kan relateres til menneskeskabt global opvarmning”.

Kaas holder sig til det omstridte Klimapanel komplet med de føromtalte fejlsimuleringer. Og uagtet at man tillægger det værdi er det igen den samme vin med nyt sendebud.

2 Kommentarer »

  1. Idioterne på venstrefløjen morer sig kosteligt hvergang en domedagsprofet, med biblen som grundlag, endnu engang tager fejl med forudsigelsen om snarlig undergang.

    Men når tåberne, med klimatology religionen som grundlag forudsiger klimaets undergang, så skal det tages helt alvorligt. CO2 er pludselig blevet til farlig forurening. Vore politikere er tilsyneladende alle scientific challenged, og skal rede verden med emission trading og vindmøller. Hvordan det hænger sammen går over min fatteevne.

    Comment by Sailor — November 17, 2011 @ 2:38 pm
  2. Venstrefløjens ideologi er i sig selv nærmest motiveret af dommedagsscenarier, skønt det er deres visioner der fører til dommedag. Atomkraft, bilisme, TV-kigning, privatisering, alt fører til enden på det hele.

    Comment by Drokles — November 20, 2011 @ 5:24 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress