Mere indvandring

Diverse — Drokles on November 1, 2011 at 5:09 am

Berlingske Tidende skriver at regeringens lempelser af udlændingepolitikken sjovt nok vil føre til øget indvandring til Danmark.

Den liberale tænketank Cepos’ beregninger viste henholdsvis et plus til de offentlige kasser på 2,2 milliarder kroner i 2010-tal for indvandrere og efterkommere fra såkaldt mere udviklede lande og et minus på knap 16 milliarder kroner for indvandrere og efterkommere samt flygtninge fra mindre udviklede lande.

Så hvem kommer til Danmark?

»Vi skal naturligvis tage vores del af verdens flygtninge. Men hvis vi i Danmark får mere liberale og lempeligere regler end andre lande, vil vi tiltrække flere af de flygtninge og indvandrere, der bliver afvist andre steder,« siger Erik Bonnerup.

Ja, mon ikke. Alligevel konkluderes der, fra de kloge

Hverken Poul Christian Matthiessen eller Torben Tranæs venter et markant ændret indvandringsmønster fra det nuværende, hvor flere højtuddannede udlændinge kommer til Danmark for at arbejde og bidrage til det danske samfund, mens færre får asyl og familiesammenføring.

(…)

»Jeg venter ikke en drastisk ændring. For selv om lettere adgang til familiesammenføringer kan åbne for flere af de svært integrerbare, kan de nye regler også betyde, at der kommer flere stærke,« siger Torben Tranæs.

Man “kan” jo også blive stjerne for en aften. Men det bliver spændende at se om det så vil holde stik.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress