Europarådets svenske menneskesmuglings kommissær

EU, Godheds-industrien — Sobieski on July 11, 2007 at 11:10 pm

Oh skændsel, pøblen har taget magten og ladet denne form for primitiv, snusfornuftig og helt igennem uæstetisk intelligens råde ved statens rorpind.

Det drejer sig selvfølgelig igen om korhylerne i det ufolkelige og udemokratiske europaråd:

Fra EB:

Europarådets kommissær for menneskerettigheder, Thomas Hammarberg, kritiserer den danske udlændingepolitik og kommer med en række opfordringer til regeringen.

Lav 24-års-reglen om til en 21-års-regel. Drop kravet om en bankgaranti på 50.000 kroner som et krav for at få opholdstilladelse. Og smid starthjælpen i skraldespanden.

Hvor vover danskerne at implementerer politik der ikke har fået det blå stempel fra højeste sted. Det minder mig om Karen Jespersen i P1 her til morgen, hvor hun udemærket sammenligner protestantiske landes egenrådighed og mangel på autoritetstro, med de katolske sydeuropæiske dittos liggen på maven for bl.a paven. Her kan vi sgu’ godt finde ud af at vænde skuden uden at sende ansøgning i tre eksemplarer til Brüssel.

Jeg gad fanden’me godt sidde i et europæisk råd og lukke lort ud en gang i mellem til en fed skattebegunstiget hyre.

3 Kommentarer »

 1. Thomas Hammarberg er en hårdkogt svensk udgave af de kulturradikale, kendt fra Amnesty International og fra forskellige opgaver for Sverige.

  Han er har tætte relationer til ledende svenske dhimmier.

  Jeg ser det blot som endnu et eksempel på at dansk deltagelse i Europarådet bør holdes på et lavt blus. De gode intentioner og pæne ord bag Europarådet bliver brugt til at bekæmpe de europæiske befolkninger.
  fhv grisehandler

  Comment by Alfred Hansen, Sø Søby — July 12, 2007 @ 8:04 am
 2. Tak Alfred,
  Jeg vil kigge nærmere på Hammerberg banditten. Han virker som et arketypisk europarådsmedlem.

  Comment by Sobieski — July 12, 2007 @ 9:09 am
 3. Hvor ville det være herligt at smide alle disse “menneskeretsprofeter” på porten og sige:”Dette er Danmark, her bor vi, og her bestemmer vi”.

  At politikerne har misforstået, at deres opgave er at være folkets loyale tjenere, fremfor dets herrer, det er vor egen skyld.
  Det kræver blot, at vi smider dem ud på r*v og albuer, med ganske få undtagelser.
  Lad os dog komme i gang.
  Hvad Dælen nøler vi efter.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — July 12, 2007 @ 8:43 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress