Muslimsk sejr i inklusionen

Diverse — Drokles on October 21, 2011 at 12:09 am

I Jyllands-Posten kan man under overskriften “København til kamp mod islamister” (Det skal blive spændende at se, hvem der mon vinder det opgør) læse at Københavns radikale integrationsborgmester, Anne Mee Allerslev, vil alliere sig med det, som kaldes moderate muslimer, som er

….Islamisk Trossamfund og Muslimernes Fællesråd, der repræsenterer 40.000 muslimer, til et møde for at finde ud af, hvordan man kan imødegå problemerne med de meget radikale unge muslimer.

“Det er en sejr for inklusionen, at både Islamisk Trossamfund og Muslimernes Fællesråd tager afstand fra salafisterne. Jeg har inviteret dem, så vi sammen kan finde ud af, hvad vi kan gøre,” siger Anna Mee Allerslev, der også oplyser, at Københavns Kommune har kontakt med bl.a. myndighederne i London, der har årelang erfaring med ekstreme muslimer.

Ah, dem. Det var Islamisk Trossamfund, som den socialdemokratiske Lars Aslan Rasmussen var “dybt rystet over” da det pludselig gik op for ham at trossamfundet, islamisk som det er med Muhammeds eksempel som det reneste eksempel til efterfølgelse støtter flerkoneri og han kaldte det “fuldstændig forrykt“. Men de er altså moderate fordi der er nogle muslimer, der er endnu længere ude. Sådan er det jo med islam, det er altid nogen der er endnu længere ude. Og det er jo det de forrykte muslimer altid bruger til at “forhandle” sig frem til stadigt flere indrømmelser.

Selvom man har blæst til kamp og vil inddrage allehånde forrykte organisationer anses problemnet alligevel ikke så stort “Det er vigtigt, at vi ikke taler problemet op, for der er tale om en forholdsvis lille gruppe alene i Tingbjerg. Men det er vigtigt, at vi har fokus på problemet,” Det er vigtigt, men ikke alvorligt.

“Det her er en forholdsvis ny situation i København, så derfor er det vigtigt, at vi henter erfaringer fra andre byer,” siger borgmesteren.

I andre byer startede det også i det små, kan jeg allerede her oplyse kommunen om at erfaringen er, at shariazoner vinder frem. Det er ikke en salafistisk fiasko der er ved at brede sig de damer og herrer venstrefløjesere.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress