Thornings dræberinstinkt?

Diverse — Drokles on October 3, 2011 at 10:15 am

Der spekuleres meget i Thornings pludselige politiske henrettelse af hendes tro væbner og vel nærmest også opfinder Henrik Sass Larsen. Der er jo trods alt ikke noget nyt i Sass Larsens private affærer. Det var allerede i studietiden på Roskilde Universitet han blev bachelor i HA - og Socialdemokraterne går jo ind for cafepenge. Men Larsen var alligevel en belastning af endnu ukendte grunde. Imens tænker jeg på den fremragende satireserie Yes Minister.

Ministeren er fanger i en arvefølgekrig mellem to kandidater, hvis uforsonlige personligheder hver især vil splitte partiet. Men så melder en løsning sig, der kan gøre ministeren til premierminister. Det eneste der står tilbage er blot om ministeren har “the killer instinct”.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress