Udefrakommende arbejdskraft

Forbrydelse og straf, Globalisering, Londonistan, Multikultur, Politik, islam — Drokles on July 3, 2007 at 8:09 pm

Fra Nyheds-Avisen

I en tid hvor arbejdsmarkedet fattes hænder, er det ikke hensigtsmæssigt at holde kvalificeret arbejdskraft ude af Danmark. Det siger både de Konservative og de Radikale, der vil have en kraftig liberalisering af den såkaldte green card-ordning.

Den nuværende ordning gør det kun muligt for ikke-EU-borgere at søge job i Danmark, hvis jobbet findes på en positivliste eller giver over 450.000 kr. om året. Og så kan man kun søge ophold i seks måneder. Det bør ændres, mener den konservative integrationsordfører, Henriette Kjær.

De Radikale og de Konservative er opmærksomme på at vi lever i en tid, hvor arbejdsmarkedet fattes hænder, men historisk vil denne tid næppe blive husket for sine manglende hænder på arbejdsmarkedet. Fra Jyllands-Posten

Alle de otte anholdte i den britiske terrorefterforskning har forbindelse til Storbritanniens sundhedsvæsen National Health Service (NHS), erfarer BBC. Der er tale om læger og medicinstuderende og en enkelt laboratorietekniker, der alle er eller har været ansat i NHS.

Fra Jyllands-Posten

Ifølge britiske medier er ingen af de anholdte britiske statsborger. Tv-stationen BBC rapporterer, at de fem menes at komme fra lande i Mellemøsten. Der er dog ingen officielle kommentarer fra politiet om, hvorfra de mistænkte kommer.

Vi lever nok snarere i en tid, hvor man skal være varsom med den arbejdskraft man tiltrækker.

2 Kommentarer »

  1. De, der bare ønsker at ligge med rumpetten i vejret og lave bomber, dem kan vi godt undvære.
    Skaf os nogen, der gerne vil arbejde og tjene penge.

    falkeøje

    Comment by falkeøje — July 3, 2007 @ 9:32 pm
  2. Svenskerne! De myldrer hertil for at arbejde og få lidt frisk luft velsagtens.

    Comment by Drokles — July 3, 2007 @ 9:40 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress