Angreb på og støtte til Søren Espersen

islam — Drokles on July 2, 2007 at 3:50 am

Først et noget nær uforståeligt angreb, afstedkommet af Espersens kronik, hvori han gør op med det kunstige apologetiske begreb islamisme. Fra Jyllands-Posten

SØREN Espersen taler i sin kronik i JP 26/6 ud fra sin egen ørken af visdom og enorme fordomsfuldhed over for muslimen: Mit medmenneske – i hvert fald kristeligt set – som kunne tænkes gennem islam ærligt at søge Gud og at have en ydmyg holdning til religion.

Det synes Søren Espersen ikke at have. Han hetzer, fordi det gjorde de (alle sammen?), da vi havde haft tegning i timen her i vor vestlige oase af frihed og fred. På den måde kan enhver få de svar, han ønsker.

Længere er det ikke og det er en skam, for jeg kune godt tænke mig en uddybning. Men til gengæld er der et længere forsvar ligeledes i Jyllands-Posten

JEG ER virkelig glad for Søren Espersens kronik i JP 26/6. Han har realistisk beskrevet islams virkning på de lande, den breder sig i. Jeg er selv en meget moderat muslim, har forsket dybt i islams følge virkning på lande og folk og kan derfor støtte Søren Espersen fuldstændigt i hans argumentation.

Han ”spytter” bestemt ikke i moderate muslimers ansigt, han udtrykker sin egen følelse om forbindelsen mellem islam og islamister, så enhver fornuftig person selv kan konkludere. Moderate muslimer hører til den intelligente del af muslimerne og kan således godt forstå Søren Espersens mening.

Det er ærgerligt, at kritikere kaster sig over Søren Espersens udtalelse om ikke at skelne mellem islam og islamister uden at rose ham for artiklens kerne: Islam har virket ødelæggende på de lande, hvor den har bredt sig.

Så simpelt og så sandt.

3 Kommentarer »

 1. Der er dog ingen, der endnu har vovet at angribe kongehuset for deres symbolske støtte til kampen mod Islam ved at opkalde den nye prinsesse efter dronning Isabella af Spanien, der er mest kendt for át have bekæmpet muslimerne i Spanien.
  fhv grisehandler

  Comment by Alfred Hansen, Sø Søby — July 2, 2007 @ 1:50 pm
 2. Der kan man se Hr. Hansen. Du er langt mere dannet end jeg og fanger derfor en meget interessant detalje. Jeg tænkte umiddelbart på campisternes foretrukne fortelt.

  Comment by hasselbaink — July 2, 2007 @ 6:07 pm
 3. Jeg skal ikke løbe med æren for den opdagelse, det var Ulla Nørtoft Thomsen og Hodja, der så sammenhængen først.
  fhv grisehandler.

  Comment by Alfred Hansen, Sø Søby — July 2, 2007 @ 9:54 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress