Villy og bankerne

Diverse — Drokles on September 6, 2011 at 8:02 pm

Fra at ville skabe et paradisisk samfund på jord er venstrefløjen reduceret til instinktiv  vrængen af gamle associationer til gamle fjendebilleder. Villy’s seneste indlæg på hans blog i Politiken stiller det udmærkede spørgsmål “Hvorfor skal man stemme på SF”. I hans svar skriver han blandt andet

Vores skattepolitik sikrer også at banker, forurening, usund mad og cigaretter er med til at sikre penge til kernevelfærden - særligt folkeskolen og sygehusene

Banker, forurening, usund mad og cigaretter, det er hele fire grimme ting. Bankerne er også i et andet fælt selskab når man skal skrabe penge sammen.

billede-17

VKO, tobaksindustrien og flere danske banker. Ingen refleksion over alternativet til banker, der andel i den vækst, som Villy gerne vil formøble, blot associationer til vælgernes formodede fjendebilleder. Mon Dansk Folkeparti kunne slippe afsted med noget tilsvarende uden at blive afkrævet “jødetesten”? Der er langt fra Medicifamiliens grundlag for Vesten økonomiske eksplosion og generøse sponsering af renæssancen til Villys vrængende vision for fremtidens Danmark. Venstrefløjen har opbrugt sit indhold og har kun tilbage træt at øse af fortidens galde.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress