Grønlændere ofre for multikulturaliteten

Diverse — Drokles on June 24, 2007 at 6:08 am

Fundet via Veritas Universalis fra Jyllands-Posten

Et lysbilledeshow om Grønland kører hver dag på skærmen i Gellerup Bibliotek.

Hvad der er nok så interessant, er at billederne er forsynet med arabiske tekster.

Baggrunden for oplysningskampagnen er en dyster historie, hvor socialt udsatte grønlændere i vinter blev udsat for gentagne tilfælde af vold og hån. Og efter omtale bl.a. i JP Århus inviterede Det Grønlandske Hus til et miniseminar, hvor det blev vedtaget, at der skal laves en oplysningskampagne for at øge respekten for grønlænderne i Gellerup.

Hvad skal man sige? Det er altså arabere der i dette tilfælde tyraniserer mindretallet. Men oplysningskampagnen kan man godt skyde en hvid pind efter. For det første er muslimsk kultur vaccineret mod oplysning, jævnfør den sørgelige forfatning den muslimske verden befinder sig på et tidspunk hvor videnskablige og teknologiske landvindinger revolutionerer samfundende rundt omkring i verden. For det andet er det ikke ligefrem biblioteket der er rammen for målgruppen.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress