Radikale starter værdidebatten

Diverse — Drokles on August 26, 2011 at 12:02 pm

Radikale Venstres valgslogans til dette efterår er skåret samme lægte, som deres lidet gennemtænkte “Vi tænker på andre end dig” fra 2001. “Vi tror. Også på lærerne“, “Vi lytter. Også på økonomerne” og så værdidebattens genkomst i disse økonomiske tider “Vi stoler. Også på udlændinge“. To faggrupper og udlændinge en bloc, men ingen der blot er danskere for Radikale Venstre tænker stadig på andre end dig. Men Udlændingedebatten er altså en mærkesag for Radikale Venstre midt i den økonomiske krise.

Radikale ønsker “en værdig udlændingepolitik“, hvor de vil “sikre asylansøgere en ordentlig behandling” og “rimelige vilkår“. Radikale Venstre siger “Ja til kærlighed - nej til pointsystemer” fordi “Radikale Venstre mener ikke, at kærlighed kan nyttevurderes“. I samme tråd skal 24-års-reglen og tilknytningskravet fjernes og starthjælpen skal afskaffes. Det vil være “En asylpolitike vi kan stå ved“.

Men man er ikke et elitært parti, hvis ikke man alligevel vil gøre forskel på folk og derfor skal der sikres “Bedre adgang til kvalificerede medarbejdere” for “dygtige medarbejdere fra udlandet (…) er afgørende for Danmarks vækst og velstand.” og derfor vil Radikale “hjælpe virksomheder med at opsøge veluddannede udlændinge“.  Uddannelse, kvalifikationer og virksomhedernes præferencer kan derimod godt nyttevurderes pointsystem eller ej - Love is not all you need.

billede-91

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress